Jako początkujący rozumiem, że trafiłem we właściwe miejsce. Zdjęcia są wysokiej jakości i niesamowicie kolorowe. Ci ludzie i domy oddają lokalny styl i zwyczaje. Dziękuję!
Jako początkujący rozumiem, że trafiłem we właściwe miejsce. Zdjęcia są wysokiej jakości i niesamowicie kolorowe. Ci ludzie i domy oddają lokalny styl i zwyczaje. Dziękuję!
Tak, wnętrze - salon w łodzi, w podobnym stylu jadalnia i trochę skromniejsze sypialnie
Dziękuję i zapraszam do dalszego oglądania
Przejażdżka łódką po jeziorze Dal
1229. Ruch jak na Marszałkowskiej
1230. Oni ciekawi nas, my ich
1231.
1232.
1233.
1234.
1235.
Bardzo niską burtę ma łódka na 1232. Wioślarz musi być bardzo ostrożny by jej woda nie zalała...
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Cały czas podziwiam i oglądam.
Z niecierpliwością czekam na Twoje książki, albumy podróżnicze. "Marnujesz" czas i potencjał a ja mam już po 70-ce. Szkoda by było nie przewracać nigdy tych pięknych kart.
Pięknie "malujesz" ten świat.
Pozdrawiam
@DzejPi Serdeczne dzięki za miłe, krzepiące słowa. Wydania fotoksiążki wciąż nie mam w planach. Sam nie mam żadnego swego zdjęcia na papierze. Kiedyś nawet myślałem o druku na ścianę, ale wszystkie ściany w moim domu obwieszone są obrazami namalowanymi przez żonę, no nie mam gdzie
Droga przez malowniczy Kaszmir do Ladakhu - Krainy wysokich przełęczy
1236.
1237.
1238.
1239.Karawana z objuczonymi konikami ciągnie do Srinagaru. Może wiozą na sprzedaż recznie tkane paszminy i wzorzyste kaszmirskie dywany
A już myślałem, że to redyk w Beskidzie Niskim![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kolejny świetny odcinek relacji.
Na 1239 ciekawy jest również sposób załadowania tej mijanej przez karawanę Toyoty![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
[QUOTE=lisiajamka1;1439308]@DzejPi Serdeczne dzięki za miłe, krzepiące słowa. Wydania fotoksiążki wciąż nie mam w planach. Sam nie mam żadnego swego zdjęcia na papierze. Kiedyś nawet myślałem o druku na ścianę, ale wszystkie ściany w moim domu obwieszone są obrazami namalowanymi przez żonę, no nie mam gdzie
No trudno.
Dobrze, że jest to Forum a Ty w nim.!!
Karawanę mija samochód bardzo popularnej indyjskiej marki Tata
[QUOTE=DzejPi;1439316]To już nie to forum co kiedyśWażne, że "karawana" wciąż jedzie
Sonamarg z kaszmirskiego Złota Łąka 2730m n.p.m.
1240. Sympatyczne miejsce z widokiem na szczyt Kolahoi 5425m i o tej samej nazwie lodowiec 4700m.
1241.
1242.
1243. Konie już prawie gotowe do przejażdżki