Przepiękne ostatnie kadry. Stupa ma bardzo ciekawy kształt, takiej jeszcze nie spotkałem.
Czekam z niecierpliwością na kolejne odsłony tego kraju.
Pozdrawiam
Przepiękne ostatnie kadry. Stupa ma bardzo ciekawy kształt, takiej jeszcze nie spotkałem.
Czekam z niecierpliwością na kolejne odsłony tego kraju.
Pozdrawiam
fajne fotki i miejsca lisia !! jak mógłbym też prosić o duże zdjęcia....byłoby wygodniej![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Ostatnie mniej więcej półtorej godziny spędziłem delektując się widokami ze Sri Lanki. Piękne zdjęcia i ciekawe opisy. Takie fotki bardzo sympatycznie się ogląda kiedy za oknem jest taka pogoda, jaka jest.
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
fajne fotki. Pozdr.
Dziękuję wszystkim zaglądającymFotki póki co będą małe, taki układ najlepiej mi pasuje
Sigirija ( Lwia Skała) magmowy ostaniec wyniosły na 370m, gdzie Król Kassapa 1500 lat temu wybudował pałac - twierdzę. Ruiny, przepiękne freski, baseny na szczycie góry połączone podziemnymi korytarzami z fontannami na dole (w latach świetności woda wyrzucana była na wysokość czterech dorosłych mężczyzn - różnica poziomów) miejsce to robi ogromne wrażenie.
Niesamowicie wygląda to miejsceDaj więcej fotek
![]()
E-420+ kit ZD 14-42 i Samyang 85mm f1.4
Mój temat zdjęciowy-http://forum.olympusclub.pl/threads/81801-Reedmooley-początki-przygody-z-Olympusem
Bardzo ciekawe miejsce, faktycznie musi robić wrażenie.
Tradycyjnie czekam na kolejną część.
Wejście do pałacu musi przyprawiać o zawrót głowy, gdy się stoi na tej kładce. Super!
The question is, who cares?
A co mają powiedzieć meksykańscy Voladores ( prekolumbijscy latacze)Piątka zuchów wdrapuje się na maszt, jeden pogrywa na fleciku i bębenku, reszta majestatycznie... spuszcza się na dół. Ilość uczestników, obrotów nie jest przypadkowa, wszystko jest zgodne z kalendarzem Majów.