Ostatnio edytowane przez apz ; 3.02.13 o 07:27
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Postaram się częściej, jak tylko czas pozwoli
---------- Post dodany o 02:40 ---------- Poprzedni post był o 02:38 ----------
Jak nie wieje to zmieniać można, ważne by torbę w środku utrzymać w czystości, bo tam się najwięcej tego zbiera. Ja właśnie oddałem aparaty z generalnego przeglądu i pan z serwisu zadzwonił co mi się z nimi stało jak je zobaczył, kambodżański czerwony pył jest gorszy od pisku. Do tego rozwarstwił mi się ekranik w E-3 i woda się do niego wlewała i tutaj warto pamiętać, że taśma klejąca potrafi rozwiązać wiele problemów.![]()
Piękna relacja i cudowne zdjęcia.
Tak sobie pomyślałem, że dzieci się kąpią, a w tej wodzie to wszystkie ich ścieki z tych domów pływają. No ale sam piszesz, że to najbiedniejsza warstwa społeczna.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kolejna wrzutka znowu fajna. Oglądamy z Agą i aż się ciśnie na usta pytanie jak organizujesz wyprawę? Nie wygląda mi to na jakiś zorganizowany wyjazd.
PS.
Podobną maszynkę do mięsa mam w szafce![]()
The question is, who cares?
Świetne zdjęcia Muminek. Gratuluję wyprawy i zdjęć.
Wczoraj dowiedziałem się że mój kuzyn z narzeczoną wybrali się na kilka tygodni do Kambodży. Oni pojechali nie na wycieczkę ale z jakiejś instytucji pomagać miejscowej społeczności. Nie wiem czy wolontariat czy misja humanitarna.
Ładne zdjęcia masz. Pozdrawiam
Nic dodać, nic ująć, pięknie się ogląda. Angkor Wat od wielu latmam na celowniku.
...jednego mi brakuje na tych zdjęciach.......................Ciebie lub małżowinki !!może to jakaś ściema
i fotki gdzieś ściągnąłeś
![]()
![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Świetne zdjęcia i relacja. Na mnie zawsze robią wrażenie takie zdjęcia jak te z nr 25.