Gasimy papierosy, zapinamy pasy i jedziemy dalej![]()
Niezła skala tej produkcji, nie to co nasza domowa stanowo-wojenna produkcja
@557 przed drugim domkiem od lewej to gaśnica? taka prawdziwa?
Gasimy papierosy, zapinamy pasy i jedziemy dalej![]()
Niezła skala tej produkcji, nie to co nasza domowa stanowo-wojenna produkcja
@557 przed drugim domkiem od lewej to gaśnica? taka prawdziwa?
The question is: What is a Mahna Mahna?
Skuterek fajny, hameczek niezly no i komora...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Korzystając z gościnności właścicielki bimbrowni zajrzałem do jej domu.
Właśnie gotował się obiad. Z pieca opalanego drewnem unosił się gęsty dym, khmerskie domy nie maja kominów, dym był dosłownie wszędzie. W wiszących koszykach nad kuchnią leżały przyprawy.
567.
Mieszkanie nie jest podzielone na pokoje.
To dalsza część kuchni, która po prawej stronie przechodzi w sypialnię. Po lewej stronie widać rower podłączony do prądnicy, która pozwala ładować akumulator zasilający żarówkę.
568.
A to już sypialnia.
Łóżko spotkamy w bogatszych domach. To było wykonane z drewna, materac zastąpiła twarda mata ryżowa.
569.
cdn.
---------- Post dodany o 21:47 ---------- Poprzedni post był o 21:42 ----------
Nie, to zwyczajny, zdobyczny pojemnik na wodę. W Kambodży nigdzie nie widziałem gaśnicy.
Pozdrawiam
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
fajny reportaż.
dwie puchy, siedem słoików, szału nie ma
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=18842
http://apaziews.fmix.pl
kurde, nadal po tylu odcinkach nie ma nudno, cieszy mnie to bardzo![]()
nadal jest Moc![]()
Fiu fiu
piłem już wódkę z ryżu - nie była rewelacyjna. ale był to trunek bardziej przemysłowy, dla turystów. Taki samogon co tu prezentujesz smakuje zupełnie inaczej, znaczy lepiej. Widać to po tej Pani w żółtym na hamaku (562)![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Za tak niesamowitą relację z doskonałymi zdjęciami, powinniśmy ufundować "Muminkom" nagrodę.![]()
foto, watches, MB, jazz & more
Bardzo mi się podoba![]()