e-410 ma ponad 3 kl/s nawet bez zmiany firmwaru, wiec nie sadze, aby e-510 sprawowal sie gorzej.Zamieszczone przez dobas
e-410 ma ponad 3 kl/s nawet bez zmiany firmwaru, wiec nie sadze, aby e-510 sprawowal sie gorzej.Zamieszczone przez dobas
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Przeczytaj wątek jeszcze raz bo nie zrozumiałeś o czym jest dyskusja.Zamieszczone przez epicure
The z00m, przeczytaj jeszcze raz zacytowany przeze mnie fragment, bo chyba nie zrozumiales do czego odnosze swoja wypowiedz. kolega dobas napisal:
otoz informuje, ze dobre wiatry nie sa potrzebne do tego, aby predkosc "dojechala" do predkosci oferowanej przez e-1.czyli przy dobrych wiatrach prędkość seryjnych rawów ma szanse dojechać do tego co oferuje dziadek...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
dobas:
już w paru miejscach czytałem, że nawet z ówczesnym softem przy karcie Extreme IV E-510 wyciskał 11 klatek przy 3fps.
weź pod uwagę, że te pliki są mniejsze niż RAW'y z E-1 (kompresja) a zapis na kartę 3-4x szybszy, więc faktycznie daje radę. mnie by taki buforek styknął, bo obecne 4 klatki to jakieś nieporozumienie.