tak mi się także wydaje... ale jeszcze nie byłem się "kłócić" o to.
więc więcej nie mogę nic napisać.
najgorsze, że to już drugi raz tak mi się zapomniało.
w zeszłym roku rozliczeniowym płaciłem chyba ok 65 zł.
tak mi się także wydaje... ale jeszcze nie byłem się "kłócić" o to.
więc więcej nie mogę nic napisać.
najgorsze, że to już drugi raz tak mi się zapomniało.
w zeszłym roku rozliczeniowym płaciłem chyba ok 65 zł.
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)
Mirku, nie wiem jak u Ciebie, ale tu stosuje sie taki myk. Masz umowę na "preferowanych" warunkach. Przeważnie na dwa lata. To tzw. umowa lojalnościowa. Jeśli nie doczytałeś dokładnie umowy pisanej maczkiem i przegapisz termin jej zakończenia, to z automatu przechodzi ona na umowę "zwykłą". Zazwyczaj o 20, 30, czy nawet 50 % wyższą.
Owszem, wtedy możesz wypowiedzieć ją ale na warunkach ogólnych, czyli z miesięcznym okresem wypowiedzenia, licząc od końca ostatniego okresu rozliczeniowego.
Czyli przez co najmniej dwa miesiące płacisz frycowe.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak tu tez jest.Poczatkowy okres taniej pozniej drozej.Tylko w tym konkretnym przypadku autor posta nie wspominal o metodzie na wciaganie w sidla
Na ich myk mam swoj-sprawdzony.Ide i odkrecam mowiac-ale pan nic takiego co teraz pan mowi nie mowil.Bylem razem z dwoma osobami i tez twierdza to samo.No cuz,skoro nie da rady odkrecic to ide do adwokata razem z nimi.Tymczasem blokuje wasze upowaznienie na pobieranie pieniedzy z mojego konta do wyjasnienia sprawy.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
@ Bodzib
ale moja umowa przeskoczyła na czas określony i nie można jej wypowiedzieć bez "karnej" opłaty.
np. w telefonii komórkowej przeskakuje na niekorzystne warunki lub pozostają warunki bez zmian (zakładam, że z tytułu okresu 2u letniego też stają się niekorzystne pod koniec) to jednak czas umowy jest nieokreślony i można ją wypowiedzieć z miesięcznym jak pisałeś wypowiedzeniem.
u mnie jest inaczej i muszę to zwalczyć.
byłem w zeszłym roku jak mi się toto przegapiło.. i teraz mniemam, że mam ten sam problem przez moją nieuwagę.
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)
Witam !
Doloze cos od siebie.
Mam telefon w sieci PLUS-GSM i przyszlo mi do zaplacenia dodatkowe 70 zl za SMS-y PREMIUM.
Sa to SMS-y za ktore placisz jak przychodza na komorke
Wystarczy, ze klikniesz na jakiejsc stronie WWW i podasz swoj telefon i zaakceptujesz regulamin
i przychodza Ci platne SMS-y
taki SMS moze kosztowac do 25 zl a dziennie mozesz ich dostac wiele
Rozmowa z PLUSEM skonczyla sie tym, ze stwierdzono, ze podpisalem umowe i zgodzilem sie na takie uslugi...
Nikt mi nie powiedzial, ze mozna to zablokowac a domyslnie jest odblokowane, wiec potencjalnie
kazdy moze stac sie ofiara... naciagniecia na dodatkowa kase.
Firmy ktore sie tym zajmuja przesylaja takie SMS-y na niskie kwoty i obskubuja po trochu kazdego naiwnego
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
Dlatego właśnie, że zdarzają się takie historie, odciąłem pępowiny wszędzie, gdzie to tylko możliwe. Telefon mam na kartę i żaden cwaniak nic mi już nie wciśnie. Internet - owszem, w tepsie, bo inaczej się nie da. Ale ze ściany dynda smutne gniazdko, na które pewno dzień w dzień wydzwaniają sprzedawcy cudownych koców i samogotujących garnków. Telewizora nie posiadam 10 lat, a kablówkę mam na YouTube i podobnych stronach. Niech sobie zdycha cały ten system, skoro nie potrafił być uczciwy. Był czas na rzetelność, ale został zmarnowany. Teraz ja będę pasożytem, świadomie i z premedytacją.
A co do podawania własnego numeru gdziekolwiek w internecie - nigdy nie robimy tego wprost, a jedynie w formie: 5OI dwa trzy cztery 567
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA