Piękne są stare aparaty![]()
Piękne są stare aparaty![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Mają duszę i z pewnością dużo widziały. Szkoda, że nie mogą opowiadać![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Życzmy sobie żeby obecne aparaty za 50 lat chciały jeszcze współpracować![]()
Część zapewne będzie![]()
Oby służyły tak jak mój dziadeksłuży dzielnie i mimo wieku w nienagannym stanie:
Ładny egzemplarz trzeba przyznać.
To zasługa poprzedniego właściciela. W zeszłym roku chętniej zabierałem go ze sobą niż cyfrowy. Nie zamienię go na żaden manualny aparat, bo genialnie trzyma czasy i światłomierz, wbrew obiegowym opiniom, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.
Ostatnio edytowane przez adi_jm ; 6.10.13 o 17:48
wojtek1234 - pięką masz kolekcję![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dziękuję. Jak napisałem postaram się w wolnych chwilach przedstawiać kolejne egzemplarze z krótkim opisem. Zapraszam do prezentacji swoich staruszków![]()