Mozesz teraz odkupic FEDa 3, tez za grosze, i bedzie sprawny.![]()
Mozesz teraz odkupic FEDa 3, tez za grosze, i bedzie sprawny.![]()
Moje fotopstryki na forum Olympusa. | sprzęt - ciągle się zmienia
Stara prawda: Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Bodzio.Ostatkiem sil specjalnie dla Ciebi wyszukalem w necie Fedy rozne.Zakupu dokonaj sam
http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=...=FED+&_sacat=0
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajnie, ze sie odezwaliscie, bo myslalem, ze oprocz Wojtka, Sepiego i mnie nikt tego nie czyta. No moze jeszcze jakis mod, z obowiazku oczywiscie.![]()
Moje fotopstryki na forum Olympusa. | sprzęt - ciągle się zmienia
Stara prawda: Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Ja też czytam.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Trza pomyśleć co tutaj teraz wrzucić... może jakieś pudełka z dziurką ?
I jeszcze pytanie do Planistigmata - po czym wyczaiłeś, że ten Fed z allegro jest zmiksowany z Zorką ?
Ostatnio edytowane przez wojtek1234 ; 5.01.15 o 00:49
Wywołany do tablicy Zenit cyfrowy
Oczywiście żadnych większych niespodzianek nie ma. Był już na forum, jakiś czas temu przy okazji zabaw z Rubinarem 500. "Wetknąłem " mu po prostu najzwyklejszą kamerkę internetową i miał służyć do zabaw w pseudo astrofoto. Miał dostać lepszej jakości kamerkę a skończył w szufladzie i czeka na lepsze czasy.
ps. ekwiwalent ogniskowej obiektywu jest "ciekawy"![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo