Ja ma dziś oprócz E-30 Canona EOS 300. Jak sobie kupię plecak a sprzęt, będę go ze sobą zabierał razem z Olkiem. Klisze też już mam w lodówce.
P.S. Nazwa Łucz to chyba jest to!!![]()
Ja ma dziś oprócz E-30 Canona EOS 300. Jak sobie kupię plecak a sprzęt, będę go ze sobą zabierał razem z Olkiem. Klisze też już mam w lodówce.
P.S. Nazwa Łucz to chyba jest to!!![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
To wiem, moje Smieny i Zenity to "załatwiałem" po cichu i jeszcze musiałem się sporo naczekać.
W tamtych czasach furorę robiła NR-dowska Practica, świetny ale drogi i trudno osiągalny aparat.
"Rodzynkami' były też Zenity w walizkach z teleobjektywem. Bardzo chciałem taki mieć, ale był dla mnie za drogi.
Sporo sprzętu przywozili od Ruskich "wycieczkowicze" i można je było okazyjnie kupić na modnych wtedy bazarach.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
U mnie na półce też stoi Tair, z tym, że wersja pierwsza Tair-3. Kolba od uchwytu pistoletowego była jeszcze drewniana i różnił się też wewnątrz mechanicznie.
Bardzo dobry optycznie obiektyw, ostry praktycznie od pełnej dziury. Jedynym minusem na który można narzekać, moim zdaniem, to tylko to, że zrobili go z kawałka lufy czołgowej i troszke waży
Pierwszy z lewej na górnej półce.
Ostatnio edytowane przez sepi19 ; 10.02.14 o 13:02
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
To szczęściarz z Ciebie Saboorku.
Mogę tylko pogratulować, bo mnie się nie spełniło.![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 10.02.14 o 14:06
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
sepi19-> jak mogłeś milczeć do tej pory ? ! Kapitlna półka. Opowiedz o tych błyszczących obiektywach. Używałem kiedyś do Leningrada coś podobnego pod M42.
---------- Post dodany o 14:54 ---------- Poprzedni post był o 14:47 ----------
Piotrze-> piękny pistolet. Z przyjemnościa oglądam![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO