"Schopf F396"
- A tak bliżej co to.... Wystawiacie zdjęcia, nie tylko w tym wątku. Często właśnie symbol w nazwie urządzenia i nie wiadomo co to, czy to glebogryzarka, spychacz, czy też przewoźna stacja szczepień......
To samo w wątku militarnym i innych. Nie każdy jest specjalista, ale prawie każdy przeglądający wątek chciałby więcej informacji...!
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dziwią mnie Twoje zarzuty. Zawsze staram się pisać co przedstawia zdjęcie, choć nie zawsze udaje mi się to ustalić. Niekiedy opis jest zbędny, bo na fotach wyraźnie widać co przedstawiają. Poza tym w przypadku moich załączników, zawsze figuruje nazwa tego, co jest głównym motywem kadru. Niekiedy stosuję tylko znane sobie skróty, jednak raczej rzadko. Elaboratów na temat wstawianych fot nie zamierzam pisać. Jeśli ktoś chce się dowiedzieć czegoś więcej, to znajdzie takie informacje w necie, lub fachowej literaturze. Wiem, że niekiedy trzeba dość długo szukać, ale taki to urok bycia dociekliwym.
Dziś będzie pojazd nie budzący wątpliwości - Ford TT Motorhome z brukselskiego Autoworld.
![]()