Dziś mam ciekawostkę - łódzki tramwaj Lilpop 2 zbudowany w latach 1928-1929. A zdjęcia - z 2001 roku - też robione ciekawym urządzeniem - jednym z najstarszych kompaktów cyfrowych Olympusa - Camedia 820 wypuszczonym na rynek w 1997 roku.
Bardzo ładny ten zabytkowy tramwaj. Niestety jakość tych fot jest dzisiaj całkowicie niestrawna.
Ja wrzucę następne rzadkie auto z Berlina - Maserati 3200 GT.
Bardzo ładny ten zabytkowy tramwaj. Niestety jakość tych fot jest dzisiaj całkowicie niestrawna.
Cóż... taka była jakość ówczesnych aparatów cyfrowych. Też żałuję, że nie miałem wtedy lepszego sprzętu. A spojrzenie na tamte zdjęcia pozwala docenić, ile się w międzyczasie w technice fotograficznej zmieniło.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Cóż... taka była jakość ówczesnych aparatów cyfrowych. Też żałuję, że nie miałem wtedy lepszego sprzętu. A spojrzenie na tamte zdjęcia pozwala docenić, ile się w międzyczasie w technice fotograficznej zmieniło.
Komentarz pisałem z przymrużeniem oka. Oglądając swoje foty robione pierwszym cyfrowym kompaktem, też odczuwam pewien niesmak.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.