OK odnośnie TY, a zdjęcie jest z takiego ruchomego mostu na placu zabaw i nie mam w całości bo strasznie chciałem uchwycić twarz.
OK odnośnie TY, a zdjęcie jest z takiego ruchomego mostu na placu zabaw i nie mam w całości bo strasznie chciałem uchwycić twarz.
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
www.grzegorzkorab.pl
VonGregorius
Jak mozesz to numeruj fotki fotka na pomoscie swietnie uchwycona jest pare szczegułów w LGR które bym wycioł ale poza super.
Ostatnia fotke skadrował bym do pionu z dzieciakiem, fajnie uchwycony.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Odnośnie kadrowania na szybkopatrz pt. 3 jak poukładać zdjęcie http://www.duracellfoto.pl/porady_ek...07f1d6e4713b63
najlepiej Tymka twarz ustaw w żelaznym punkcie ekspozycji i będzie gicio
Zmieniłem kadrowanie. Tak jest lepiej?
www.grzegorzkorab.pl
Witaj
W tej fotce chodzi o główny motyw - czyli dziecko goniące gołębia - czym mniej innych elementów na zdjęciu (tu głównie ludzie) tym lepiej - pierwszy kadr był bardziej treściwy, - niech się wypowiedzą inni.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Nie ma za co sorki
Tylko kurna, jak pragnę zakwitnąć, wykadrowałem w "złoty środek" odmierzyłem 1/3 itp. i dalej biczowanie........ Ja siem załamiem......
A na poważnie zostawiłem trochę miejsca żeby "kadr nie był zbyt ciasny", a skoro jeszcze trzeba poprawić, to czy ktoś mógłby mi wyjaśnić dlaczego?
www.grzegorzkorab.pl
jakie biczowanie - mnie bardziej twoje niż szklarza kadrowanie pasitylko pani z reklamówką do wygumkowania
![]()
4.
Tymka odsłona kolejna
Dzięki za wszystkie opinie. Dodaję kolejne zdjęcie i czekam na więcej.
Pozdrawiam
Grzesiek
www.grzegorzkorab.pl