Czy twoje doświadczenie trzymało w łapkach np 35-100, albo 90-250?Zamieszczone przez m_o_b_y
Czy twoje doświadczenie trzymało w łapkach np 35-100, albo 90-250?Zamieszczone przez m_o_b_y
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
yhy 17,5-45 i 14-45.Zamieszczone przez grizz
było sobie życie
Moje doświadczenie trzymało i o ile ich budowa nie pozostawia nic do życzenia to AF maja z poprzedniej epoki i daleko im do USM lub AF-S w nikonie o kulturze pracy nie wspomnę. Olek w tej kwestii ma sporo do nadrobienia. Choć optycznie oba wyśmienite.Zamieszczone przez grizz
Pzdr.
Canon
Zamieszczone przez fotomic
1. Nie wiem, co to znaczy " yhy".
2. Wiadomo, że miałem 14-45, 40-150 i stałkę 35, które sprzedałem.
Pozdrówka
No to rzeczywiście eLki są mniej plastikoweZamieszczone przez m_o_b_y
![]()
m_o_b_y odkąd zmienił system od jakiegoś czasu sieje zamęt... i politykę pro ckwanon czy tylko mi się tak wydaje :> ?Zamieszczone przez m_o_b_y
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
dziekan:
wiesz, chłopak jest delikatnie mówiąc niezbyt lotny w tematach foto, więc zagęszcza ruchy coby zamaskować braki...
Zamieszczone przez dziekan
Po prostu chciałem się podzielić swoimi doświadczeniam i wrażeniami, bo doświadczenia uczą (przynajmniej tych, którzy chcą się uczyć, a takich niezbyt wielu).
Jeśli znasz jakiś powód, dla którego mógłbym mieć motywację, aby prowadzić tu jakąś "politykę", to zechciej podzielić się ze mną tą wiedzą.
Z góry dziękuję.
Pozdrówka
Zamieszczone przez KaarooL
Nie znam żadnego rozsądnego powodu, dla którego miałbym "zagęszczać ruchy coby zamaskować braki", posługując się Twoją poetyką i stylistyką.
Spróbuj sobie wyobrazić, że zdarzają się ludzie, którzy ani nie muszą, ani nie chcą niczego maskować, ani "zagęszczać".
Niektórzy próbują się tutaj dowartościowywać, imponować innym itd.itp.
Ale zdarzają się również tacy, którzy nie czują potrzeby, aby się akurat tutaj dowartościowywać i pisują wyłacznie po to, aby albo czegoś się dowiedzieć, albo jakieś doświadczenia przekazać.
Pozdrówka