Lubię takie fotograficzne podróże z narracją. Z niecierpliwością czekam na kolejne części relacji z podróży.![]()
Lubię takie fotograficzne podróże z narracją. Z niecierpliwością czekam na kolejne części relacji z podróży.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Badzo dobrze się to oglądało, dzięki....
Nie spodziewałem się, że tam jest tak... nowocześnie i w sumie ładnie, elementy minionej epoki splecione z nowoczesnością i jednak klimatem zwyczajnego życia...
No, od początku do tego posta, jest świetna relacja.
Dzięki.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fantastyczne te wnętrza. Fotki oddają klimat.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Sssylwia - zdaje się że autor porzucił swój wątek... szkoda bo ładnie się zapowiadał.
Zapraszam do zaglądnięcia i obejrzenia mojej widokówki z Gruzji... jest tam też co nieco o ludziach. Pozdrawiam i do wyjazdu do Gruzji zachęcam![]()
Nie porzucił, tylko nie miał czasu - niestety praca, obowiązki rodzinne i inne niefajne rzeczy sprawiły, że nie miałem czasu. Ale planuję dokończyć swój wątek. A co do wycieczki - Sssylwia, daj spokój z biurem podróży. 4500 tyś to wydasz na 2 tyg za dwie osoby, tym bardziej że z Wizzairem można polecieć za 400zł w obie strony. Gruzini są mili i przychylnie nastawieni do turystów, zatem polecam podróż na własną rękę.
O np.:
Ostatnio edytowane przez grzesj ; 29.04.14 o 11:52