Oby labedzie nie zawrocily jak zobacza biale czapy sniegu![]()
Oby labedzie nie zawrocily jak zobacza biale czapy sniegu![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Sciagnalem miniaturke z watku i chwile sie pobawilem.
Szalu nie ma ale o cos w ten desen mi chodzilo.
W razie czego prosba o usuniecie. Aha robione na lapie wiec kolor moze wygladac roznie.
Dzieki, fajnie Ci wyszlo - nie usuwam bo i po co?
Jedna uwaga: widzę ziarno na tym lesie, moze jakby lekko rozmyc? Chcesz wiekszy format foty?
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Drony są fajne. Przerób dół na jakieś pustynne góry i napisz, że to Afganistan
Ptaszki to nie moja bajka ale fajnie to wyszło z rozmazianymi gałęziami na pierwszym planie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Cudne widoki, nawet trochę mi tereny nad Biebrzą przypomniały(te żurawie)![]()
Pewnie kiedyś już wspominałem, że jakoś do końca nie przepadam za portretowymi zdjęciami zwierząt natomiast powiem, że podoba mi się Twoja wrzuta bo lubię zdjęcia typu filmowego, akcji z przedstawioną sceną. Wszystkie z serii mi się podobają jest akcja a śmieszki są po prostu śmieszne. No i z poprzedniej wrzuty 45 bardzo fajnie kolorystycznie wyszło![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ