92, 93, 94 - baaardzo fajne!
92, 93, 94 - baaardzo fajne!
OM-1, mZD 12-40 F/2.8, mZD 60 F/2.8, Nocticron 42.5 F/1.2
flickr: lcf80
Wstaję rano, okno otwieram a tam za płotem sarny na wypasie
No to aparat w dłoń!!!
97.
98.
99.
100.
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Miałeś szczęście. Ja dziś miałem pecha. jak rano ok. 4.00 byłem nad jeziorkiem zdjęcia robić wychodząc z zarośli wdepnąłem na dwa jelenie ok. 50m ode mnie. Ja byłem zdziwiony i one też. Po 2 sekundach dały dyla a ja nie zdążyłem nawet sięgnąć po aparat.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Też bym chciał miec takie widoczki z okna.![]()
Hehe to widzę, że Ty dziczyznę masz na śniadanie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ale Ci zazdroszczę tego okna![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przyjemnie wstać i zobaczyć coś takiego przez okno.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dzięki!
Miejscówka faktycznie niezła - czasem wystarczy tylko za drzwi, do ogrodu wyjść. W tym roku posadziliśmy dużo kwiatów (w tym jeżówek, które "obfitują" w motyle) więc pewnie będzie sporo owadów.
Ale kontynuując zdjęcia z wypadu do USA. Kolejne 3 z Grandfather Mnt. Znajduje się tam m.in. małe zoo - o tyle fajne, że prezentujące zwierzęta w naturalnych habitatach.
101. Wydra robiona przez szybę, ciężko było ale i tak jestem zadowolony. Do galerii nie wstawię ale tutaj mogę
102. Niedźwiedzica gotowa do przybicia piątki ("High five")
103. No i oczywiście ptaki...