Miło Cię widzieć Kaczorku.Dałem Ci po reputacji na zachętę. Muszę narozdawać plusów, żebym mógł userów z mojej sitwy znów dopieścić.
Miło Cię widzieć Kaczorku.Dałem Ci po reputacji na zachętę. Muszę narozdawać plusów, żebym mógł userów z mojej sitwy znów dopieścić.
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 18.01.13 o 16:44
Mocno upraszczasz, ale niech tam ci będzie. Tylko jak to się ma do fotografowania się ze strażakami?
Czy jak moje dziecko będzie chciało cyknąć fotkę przy wozie strażackim to powinienem odmówić? Być może brali udział w jakiejś akcji, w której spalił się czyjś dorobek życia! Ba, często podczas spotkań z przedszkolakami opowiadają nawet o tym spekcie swojej pracy. Taka fotka może być więc niemoralna. Zwłaszcza jak w kadr zmieści się ładna pani przedszkolanka![]()
Z artykułu wprost to nie wynika, ale jak rozumiem te zdjęcia przyczyniły się do zebrania prawie 2 mln dolarów na pomoc ofiarom katastrofy?
W każdym razie uważam, że to są ciekawe zdjęcia. Pokazują proste zestawienie świata idealnego (modelki, droga odzież, makijaż) ze światem rzeczywistym, gdzie rozgrywa się tragedia. Tam, gdzie jest wybieg rzadko się myśli o tym, co się dzieje poza nim. Nie są one dla mnie ani zabawne, ani oburzające. Po prostu wprost zestawiają to, o czym oglądając sesje glamour chciałoby się zapomnieć. I być może właśnie dzięki temu zostaną zapamiętane, a ludzie stwierdzą, że warto pomagać. To jest odważny pomysł i nie dziwię się, że wywował taką falę krytyki.
P.S. Wysłanie modelek na pokaz ratownicze na pewno nie dałoby takiego wydźwięku, bo gdzieś tam by się kołatało, że wszak to nie dzieje się naprawdę.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Przyczyniły się, ale nie wiadomo w jakim stopniu. Słyszałem pogłoskę, że dzięki tym zdjęciom zebrano 16 dolków i pięćdziesiąt dziewięć centów*. Pono wizażyście o odmiennej orientacji chciało się pić jak chłopu we żniwa i z tej kasy kupił colę w automacie i zostało 14 dolków z centami. Ale nie wiem ile w tym prawdy.
* Powiedział mi o tym K@czy, a chłop jest na miejscu to chyba wie.
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 18.01.13 o 17:09
Ciebie rowniez
PS
Mamy konkurencyjne TWA w okolicy???
Nie upraszczam, tylko wycigam wnioski
Stawiam dolara, ze w niedlugim czasie (zwlaszcza, jesli sie przeciagnie proba sprzedazy jej najwiekszego domu) zobaczymy wiecej taki "ekstrawaganckich" aktow desperacji
Nie napisalem, ze robi zle - napisalem tylko, ze nie stawialbym tej ekscentrycznej sesji na karb poszukiwania nowych doznan i kadrow![]()
Jak myslisz - w dziedzinie fotografii glamour - czym jestes w stanie zaskoczyc ludzi?
A tak nawiasem -tu nie chodzi o strazakow czy innych ratownikow - przyjrzyj sie - co zostanie z emocji po tej sesji jesli usuniemy slowo "Sandy" z calego kontekstu? Zwykle zdjecia modelek ze strazakami. Musi byc tragedia, zeby towar sie sprzedawal. Niestety.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
O pewnego momentu, foty jako takie poszły w odstawkę i zaczęła się dysputa epikurejczyka i Czerniawego, potem znowu foty ale w świetle zdarzeń(których nomen omen nie widać). Ciekawe jak toto się skończy... . A na dodatek wlazł PP k@czy materialista i po przeliczał kobitki na $.
---------- Post dodany o 16:07 ---------- Poprzedni post był o 16:06 ----------
![]()
![]()
oj no
![]()
![]()
Anu Tiepier Dawaj!!
edit:
Tylko Wiesz dopisek: "Testowy" obowiązkowy!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++