jagger - zakładając że E-7 się pojawi, jesteś skłonny wydać na niego 7-8 tys. zł?
jagger - zakładając że E-7 się pojawi, jesteś skłonny wydać na niego 7-8 tys. zł?
Kwiecień zaspokoi trochę naszej ciekawości, co do nowego pena:
http://www.43rumors.com/ft5-new-pen-...in-late-april/
a i Panas coś pokaże...
Myślę, że tu nie chodzi o kogokolwiek sytuację finansową tylko o zdrowy rozsądek.
Fakt, optyka dobra, ale za 4/3 dać więcej niż za FF i nie mieć komfortu małego rozmiaru i niskiej wagi z m4/3, dla mnie i zapewne wielu innych nie do przyjęcia. jagger, szanuję Twoje zdanie i nie chciałem Cię obrażać, jeśli byś tak to odebrał![]()
Przecież u mnie w wątku jest nowy PENa Wy gdybacie nad jego wyglądem i co ma
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
A jesteś w stanie przyjąć, że są dziedziny fotografii, gdzie 4/3 ma zalety nad ff? I to nie są wcale dziedziny niszowe, bo np. fotografia produktu. Oczywiście większość pstrykających zawodowo takie rzeczy używa ff, ale tylko dlatego, że tak wypada, tak robił ojciec i dziadek, taki sprzęt kiedyś był najlepszy i że 4/3 dopiero zaczyna być traktowane poważnie z powodu matryc (a zacznie w pełni z chwilą pojawienia się dobrego zooma).
Jednakże dajcie do wycięcia skomplikowany obiekt z ff i z cztery razy mniejszego 4/3 - grafik od razu wskaże wam w czym woli grzebać.