Ostatnio edytowane przez Iwo ; 8.09.13 o 12:12
Sprzedam: Om-d em-5 2, 12-40mm 2,8, 25mm/1,7, Sigma 105mm f/2,8 makro, 42,5mm f/1,8
Korpus $1399
Zestaw z 12-40 $2200
12-40 $999
grip $199
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
gietrzy - skąd te dane?
I jeszcze tutaj:
http://www.m43.eu/aparaty/olympus-om...ny-nowe-fakty/
---------- Post dodany o 20:58 ---------- Poprzedni post był o 20:55 ----------
Jest nawet data premiery - za 2-3 dni!
Jeszcze kiedyś zrobię dobrą fotkę... kiedyś
Pozdrawiam serdecznie, Darek
(...)Pojawiają się też kolejne opinie osób, które miały możliwość wypróbować ten aparat, oceniające jakość zdjęć. Skok jakościowy względem Olympusa OM-D E-M5 ma według nich wynosić ok. 1 EV, czyli np. zdjęcia z E-M1 przy czułości ISO 1600 mogą wyglądać podobnie do tych, które E-M5 zarejestrował przy ISO 3200.(...) czyli o ile dobrze rozumiem... jest to skok do tyłu o jedną działkę EV?![]()
Autor tekstu pewnie się walnął. Ten portal tak ma, kiedyś im wyszło, że E-PL5 jest o 2EV lepszy od OM-D...
Jak tam zaglądam, to mam wrażenie, że teksty są pisane (przepisane) w trakcie przerwy na reklamę albo pośpiesznie na głodniaka przed kolacjąByleby się coś nowego na stronce pokazało.
Dlaczego ten korpus imho będzie rządził?
Porównanie AF: 70D (cdaf+pdaf) vs GH3 ("tylko cdaf") - niestety po niemiecku więc jak ktoś ma uczulenie na ajne klajne to polecam przejść odrazu do 18:20.
http://www.traumflieger.de/reports/V...8a22fe6154179d
Na dole jest filmik pokazujący jak Canon wciąż dyma swoich na autofokusie.
Faza wbudowana w sensor na GH5 imho zamiesza konkretnie na rynku wideo.
ps. z mówionego zrozumiałem tylko AF pompa
---------- Post dodany o 23:44 ---------- Poprzedni post był o 23:41 ----------
Wierzę w moc OJ.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.