Strona 69 z 180 PierwszyPierwszy ... 1959676869707179119169 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 681 do 690 z 1791

Wątek: Nowe ploty o nowym korpusie

| OlyJedi Awatar Ar2
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Odp: Nowe ploty o nowym korpusie

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

kurcze, z przodu to wygląda trochę jak zenit 122 trochę szkoda że cena będzie jak za D7100 i K5IIs razem wzięte bo inaczej można by się zastanowić nad wymianą mojego E-M5 który, chociaż fajnym aparatem jest, jednak mi nie podpasował
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

| OlyJedi Awatar Filonxxxl
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jan_S Zobacz posta
    ... trochę szkoda że cena będzie jak za D7100 i K5IIs razem wzięte ...
    Aż tak źle? Jest jakies konkretne info na temat ceny? Bo jakoś nie wpadłem na nic wiarygodnego...
    Jeszcze kiedyś zrobię dobrą fotkę... kiedyś
    Pozdrawiam serdecznie, Darek

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Filonxxxl Zobacz posta
    Aż tak źle? Jest jakies konkretne info na temat ceny? Bo jakoś nie wpadłem na nic wiarygodnego...
    To był żart / prowokacja w stronę Forumowiczów którzy twierdzą że Olympus produkuje aparaty o najlepszym stosunku możliwości do ceny...
    a na poważnie, to jakieś plotki i przecieki o cenie były w tym wątku, ja obstawiam (przez porównanie do ceny E-P5) że będzie to 6-7 tys. złotych polskich
    ---
    "Do Zobaczenia"

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jan_S Zobacz posta
    To był żart / prowokacja w stronę Forumowiczów którzy twierdzą że Olympus produkuje aparaty o najlepszym stosunku możliwości do ceny...
    a na poważnie, to jakieś plotki i przecieki o cenie były w tym wątku, ja obstawiam (przez porównanie do ceny E-P5) że będzie to 6-7 tys. złotych polskich
    Olek robił stosunkowo tanie lustrzanki, wywalił z nich lustro i praktycznie dwukrotnie podniósł cenę...

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Olek robił stosunkowo tanie lustrzanki, wywalił z nich lustro i praktycznie dwukrotnie podniósł cenę...
    Towar jest tyle warty ile jest w stanie za niego zapłacić klient. Może być nawet sprzedawany za 15000 jeżeli ludzie będą go masowo kupować i wtedy producenta nie będą obchodziły utyskiwania tych, których nie stać na to 1500 tysi - takie życie. Nigdy nie będzie tańszy niż E-M5 na starcie a co najwyżej może być w takiej samej cenie w co wątpię. Jak będzie za tani to większość pomyśli, że gorszy a jak będzie w odpowiedniej cenie to klient będzie miał wydumane wrażenie, że dostał coś super w atrakcyjnej cenie - takie prawa rynku i psychologia zakupów
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Towar jest tyle warty ile jest w stanie za niego zapłacić klient. Może być nawet sprzedawany za 15000 jeżeli ludzie będą go masowo kupować i wtedy producenta nie będą obchodziły utyskiwania tych, których nie stać na to 1500 tysi - takie życie. Nigdy nie będzie tańszy niż E-M5 na starcie a co najwyżej może być w takiej samej cenie w co wątpię. Jak będzie za tani to większość pomyśli, że gorszy a jak będzie w odpowiedniej cenie to klient będzie miał wydumane wrażenie, że dostał coś super w atrakcyjnej cenie - takie prawa rynku i psychologia zakupów
    Prawda, ale... PEN to był oddzielny produkt, inna filozofia, inna półka, inne pozycjonowanie, upodobnienie go do lustrzanek sprawi, że klient będzie go porównywał z lustrzankami, a to trochę zmienia sytuację. Pentaxy też są małe, dobre i dwa razy tańsze.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

no to się zrobi promocję, dołoży jakiś obiektyw w gratisie i wypchnie się parę sztuk na rynek... zresztą są maniacy (bez urazy) którzy kupią tę zabawkę bez oglądania się na cenę...

a na marginesie - swego czasu było tyle achów i ochów nad E-P5 który przecież super aparatem jest - czy ktoś na Forum już go kupił?
    ---
    "Do Zobaczenia"

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Prawda, ale... PEN to był oddzielny produkt, inna filozofia, inna półka, inne pozycjonowanie, upodobnienie go do lustrzanek sprawi, że klient będzie go porównywał z lustrzankami, a to trochę zmienia sytuację. Pentaxy też są małe, dobre i dwa razy tańsze.
    To co otrzymujesz nie zawsze jest logiczne z ceną. Jeżeli będziesz w stanie Ty i inni zapłacić za paczkę zapałek 100 zł to firma będzie ją tak sprzedawać i nie ważne, że koszt produkcji to kilkanaście groszy . Sentymentów i dobra klienta nie ma - jest wmawianie, że działamy dla dobra klientów
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar adambieg
    Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    110
    Moja galeria

W życiu bym nie kupił kupił EP-5, komuś w Olympusie się chyba coś pomyliło. Ten aparat w komplecie z wizjerem powinien kosztować koło pięciu stów mniej niż OM-D.
    Panas GH-3 jest już do kupienia za 4400 zł.