Cóż mogę powiedzieć? Próbuj dalej.
link do wypowiedzi testera: omuser.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=216875&p id=4190221
z pozostałych rewelacji wynika, że:
- iso lepsze o 1EV
- 40-150/2.8 w przyszłym roku; przypomina miniaturkę Nikkora 70-200/4
- 12-40/2.8 będzie sprzedawany razem z osłoną
- ani widu ani słychu E-7
- HDR używa migawki elektronicznej
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 28.08.13 o 13:28
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Mogliby wprowadzić migawkę elektroniczną w tzw cichym trybie.
Bo czemu miałoby to być tylko przy HDR?
Ciekawi mnie czy te czujniki AF będą jak u Canona praktycznie na całej matrycy, czy będzie ich z 50.
Może będą też jakieś krzyżowe?
Ta osłona dołączana do 12-40 mnie rozczuliła![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Heh, jeszcze mając E-30 raz się tu rozmarzyłem i pisałem, że fajnie byłoby mieć tryb HDR, który za jednym wciśnięciem migawki robi serię braketingu ekspozycji przy użyciu migawki elektronicznej. No i proszę, Olek spełnił moje marzenia. Szkoda tylko, że od jakichś dwóch lat nie zrobiłem żadnego HDRa![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
ten aparat pod obrusem to nie seria omd, zbyt garbaty
E-3 z kitem,C-55, Canon T80 z kilkoma FD i AC oraz trochę antyków
dobra... moja teoria spiskowa jest taka... specjalnie mydlą nam oczy tym OMD1 by odwrócić uwagę od E7 ukrytego pod obrusem...
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
hehehe, ale lampy błyskowej dalej nie udało się wbudować... marketing czuwa - coś trzeba zostawić dla kolejnej wersji