cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
epicure,
nie PASm tylko SPAZM
pozdrowionka
ps
prawdziwi menczyzni nie uzywaja pikingow i lup tylko zuja pczoly![]()
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Muszą skrócić do Olymp...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
No właśnie... czyli niby taki aparat stary, a nowy, niby ma wszystko co potrzebne, ale pochowane, niby cyfrowy, a wciąż obsługiwany jak analog; niby-niby.
I, jak to już trwa 10 lat, wciąż będzie tylko protezą wygodnego narzędzia pracy, w którym część funkcji siedzących na wierzchu nigdy nie będzie używana, a część ścieżek w menu ''trzy razy w lewo, dwa prosto, raz w prawo, dwa w dół'' będzie się śnić po nocach.
I żeby nie było, nie narzekam na ten konkretny model (którego jeszcze nikt nie widział tak po prawdzie), a tendencje ogólne. A czasem myślę nawet, że przeniesienie panelu z profi kamer wideo byłoby bardziej użyteczne dla cyfrowej fotografii (z myśleniem decybelami zamiast iso itd.)
---------- Post dodany o 21:05 ---------- Poprzedni post był o 21:04 ----------
Zmniejszenie zniekształceń fazowych. Wbrew pozorom, efekt stereo nie zyskuje na oddaleniu mikrofonów lecz na zawężeniu przestrzeni zbieranej nimi.
The question is, who cares?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Gabaryt VF-4 daje nadzieję na "wielkość wizjera" jaką mam w Mamiya RZ67, czyli peaking'u może nawet nie być przy manualnym ostrzeniu.
Spory ten nowy wizjer, ale na plus zauważyłem dźwignię blokady.
Śliczny ten nowy E-P5, z rzeczy trywialnych to podoba mi się dźwignią włączania zamiast przycisku.
I sam nie wiem który aparat wybrać.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA