Przy funkcjonalności OM-D(zwłaszcza jak ktoś ma gripa i może dowolnie korzystać z modułowości wszystkich kombinacji) to wszystko są nieistotne bzdety.Zamieszczone przez gietrzy
Przy funkcjonalności OM-D(zwłaszcza jak ktoś ma gripa i może dowolnie korzystać z modułowości wszystkich kombinacji) to wszystko są nieistotne bzdety.Zamieszczone przez gietrzy
Ostatnio edytowane przez Iwo ; 28.04.13 o 20:52 Powód: poprawione cytowanie
Osobiście mam duże łapy i dlatego kupiłem HLD-6 ale...
Używalność oceniam na średnio, rozłożenie guzików itp
Ostatnio odpiąłem drugą część gripu i zdecydowanie z pierwszą, tą mniejszą lepiej mi się pracuje
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Oczywiście że tak. Myślę że jeśli byłby dostępny "pierwszy" grip do HLD-6 to wiekszość ludzi zapominiała by o "drugim" dodatku
Bo nie każdy potrzebuje uchwytu do zdjęć w położeniu portretowym.
Może i lepiej jakby zestaw rozbili na dwie części. Jednak pewnie wpłynęłoby to na cenę w sposób negatywny.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
a coś nowego o E7 może wiecie? czy też raczej podejrzewacie że będzie to jakiś bezlusterkowiec do którego duże szkła będą pasować?
pozdrawiam.
Fajne rozważania prowadzicie. Ciekawe ile z Waszych marzeń się spełni w realu![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska