Jeśli ten 17/1,8 w kicie będzie sporo tańszy to propozycja będzie warta uwagi. Do tych topowych penów są jakieś dodatkowe gripy dostępne chyba?
---------- Post dodany o 11:27 ---------- Poprzedni post był o 11:22 ----------
PS. Teraz doczytałem, że EVF jest "external" - no to dziękuję za poświęcony mi czas, w razie czego - oddzwonię...
Ztc widać to jest lampka wspomagająca AF a nie wbudowana lampa błyskowa.
Rzeczywiście ogranicza to użycie błysku wypełniającego, szkoda... ja czekam na potwierdzenie jaka stabilizacja tam siedzi.
FT5 więc fotka prawdziwa - z przodu mz - najładniejszy z mniejszych korpusów Olka.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Jedno trzeba przyznać, Olympus robi ładne aparaty.
Przecież na podstawie tej grafiki nie da się nic powiedzieć na temat tego, czy lampa błyskowa jest, czy jej nie ma. Musiałby być widoczny rzut z góry.
Jeśli ta grafika ma cokolwiek wspólnego z rzeczywistością, to profil aparatu jest trochę wyższy niż w poprzednich PENach. Może zatem wygospodarowali jednak miejsce na wizjer.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Nie - jest tylko "nie spodziewajcie się EVF" a to daje jeszcze małą nadzieję.
pozdr
Ten uchwyt wygląda jak by był na siłę...
Tak. Powininen być, ale dla mnie wygląda jak z innej bajki
Ostatnio edytowane przez Johny_85 ; 25.04.13 o 12:25
Skoro już zaprojektowali uchwyt na palce podobny do ściennego wyłącznika, to mogliby zintegrować go z migawką.
Byłby idealny, intuicyjny sprzęt dla tych, którzy robią lubić streeta i różnego rodzaju partyzanckie reportaże nie patrząc w wizjer.
I piszę to całkowicie serio!