Tak, nie chodziło tylko o samo rozjaśnienie cieni. To jest pikuś dla każdego aparatu dzisiaj. Operacja była bardziej skomplikowana, choć już teraz sobie jej raczej nie przypomnę.
Tak, nie chodziło tylko o samo rozjaśnienie cieni. To jest pikuś dla każdego aparatu dzisiaj. Operacja była bardziej skomplikowana, choć już teraz sobie jej raczej nie przypomnę.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Przypomnieć sobie można. Był to wątek (Oly Test) 10 dni z E-M10. Czy operacja była bardziej skomplikowana..., czy ja wiem, raczej uwaga (testującego i oglądających) skupiła się głównie na wyciąganiu głębokich cieni i efekty/skutki z tym związane: Dzień 3, test DR
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
edit.
Co do tego "pikusia", może teraz i jest, ale ten test robiłeś już ponad 2 lata temu (jak ten czas szybko leci) i wtedy raczej to nie był pikuś..., a może i był... ? (Nie ważne zresztą, nie oczekuję odpowiedzi)
Ostatnio edytowane przez And.N ; 10.09.16 o 16:46
Mówię o stanie na dzień dzisiejszy![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Ciekawa informacja : http://www.43rumors.com/gossip-olymp...e-20mp-sensor/
---------- Post dodany o 12:28 ---------- Poprzedni post był o 12:25 ----------
Swoją drogą to pewnie dlatego plotki o 18MP własnym sensorzeczyli taki kompromis z dwu prototypów były 20MP Sony i 16 MP własny zrobili mix i jest 18 MP własny ale produkowany przez Sony
![]()
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
Oby to było rozsądne 16MP BSI od Sony.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Poczekajmy do poniedziałku, wierzę że ludzie w Olympusie jednak "myślą".
Piaseczek: myślą o sprzedaży, zyskach, czy rozpieszczeniu nowymi długo oczekiwanymi parametrami?
Ja to bym chętnie kupił coś na kształt a7 wersji z mniejszą rozdzielczością chyba 12 MP, ale za to z dobrym iso i DR. Wiem, marzyciel jestem.
Sprzedam: Om-d em-5 2, 12-40mm 2,8, 25mm/1,7, Sigma 105mm f/2,8 makro, 42,5mm f/1,8