Taka grupa entuzjastów ma szanse zostać zauważona (i kupiona) przez kogoś z branży. Jak uzyskają szerszy dostęp to technologii i popłynie w ich stronę rzeka pieniędzy to na efekty może wcale nie trzeba będzie długo czekać![]()
Taka grupa entuzjastów ma szanse zostać zauważona (i kupiona) przez kogoś z branży. Jak uzyskają szerszy dostęp to technologii i popłynie w ich stronę rzeka pieniędzy to na efekty może wcale nie trzeba będzie długo czekać![]()
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Z tego co kojarzę to Firefox OS nie odniósł sukcesu.
Gdyby Olympus dał kod źródłowy, albo jego część i możliwość wgrania video hacka, to kto wie![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
O? Nie wiedziałem, że to było otwarte. W takim razie dlaczego nikt nie dopisałnajlepiej na czas T-Mobile premiery funkcjonalności dodające możliwość odbierania mmsów... Niczego innego mi nie brakowało, nic innego mi nie przeszkadzało.
Otwarcie kodu (pierwsze Panasy) skomentował przedstawiciel Panasonica. W skrócie: zabiło (spodziewaną) sprzedaż GH3. Mi zabrakło i nadal mi brakuje multi aspektu i fajnie by było gdyby w GH5 dali taki właśnie sensor, nawet za cenę wyrzucenia trybu zdjęcia, bo w tym najlepszy jest Oly IBIS i anti shock zer0.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Na Rumorsach news o nowym E-M1 MK2:
http://www.43rumors.com/ft3-new-olym...-pen-f-sensor/
Ogólnie o sensorze zastosowanym w nowym korpusie - że zaprojektowany przez Olka, a produkowany przez Sony.
âThe sensor is trimmed for maximal AF speed and very fast parallel signal output reading. The sensor reading is twice as fast than ont he current Olympus PEN-F.â
Sensor dopracowany w celu uzyskania maksymalnej szybkości AF. Odczyt z sensora jest dwa razy szybszy w stosunku do tego z PENa-F.
Thomasso
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Nowe zmiany zapowiadają się ciekawie. Za 6 tygodni zobaczymy które plotki się potwierdzą.
pozdrawiam
Tak, będzie świetny sprzęt.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Tak świetny boję się tylko o cenę
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek