Strona 158 z 180 PierwszyPierwszy ... 58108148156157158159160168 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.571 do 1.580 z 1791

Wątek: Nowe ploty o nowym korpusie

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar And.N
    Siła reputacji
    270
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Po prostu aparat, który tak wygląda, na ulicy dużo wybacza i pozwala na więcej.
    Czyli jednak wygląd Nie spodziewałem się takiej odpowiedzi przyznam. Jakoś mało przekonujące jak dla mnie
    Nie wiem czy ten wygląd tym bardziej nie wzbudzi zainteresowania, ale ja tam się nie znam...
    Ostatnio edytowane przez And.N ; 28.01.16 o 00:07
    G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
    Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg

Moderator Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar nightelf
    Mieszka w
    Olsztyn/Warszawa
    Siła reputacji
    186
    Moja galeria
    Nowość bardzo ładna, chętnie bym go kupił.
    Choć akurat to umiejscowienie karty pamięci mocno mi przeszkadza. Lubię mieć szybkozłączkę przymocowaną na stałe, a ta często koliduje z klapką baterii.
    "Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
    E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
    moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Ten aparat może wzbudzić jedynie zainteresowanie fotografów. Dla przypadkowych ludzi jest to jakiś szrot w rękach turysty (pewnie z ubogich krajów, bo nie stać go na duży czarny nowoczesny aparat). Nikt nie poczuje, że jakiś wredny fotograf zasadził się na nich i chce im ukraść duszę

Brzmi może mało przekonująco dla kogoś, kto nigdy nie podchodzi blisko do przypadkowych ludzi i nie robi im niearanżowanych zdjęć, starając się przy tym pozostać niezauważonym.

---------- Post dodany o 23:15 ---------- Poprzedni post był o 23:12 ----------

Cytat Zamieszczone przez nightelf Zobacz posta
    Nowość bardzo ładna, chętnie bym go kupił.
    Choć akurat to umiejscowienie karty pamięci mocno mi przeszkadza. Lubię mieć szybkozłączkę przymocowaną na stałe, a ta często koliduje z klapką baterii.
    Prędzej Ci się skończy bateria niż karta pamięci
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar And.N
    Siła reputacji
    270
    Moja galeria
    Ten aparat może wzbudzić jedynie zainteresowanie fotografów. Dla przypadkowych ludzi jest to jakiś szrot w rękach turysty (pewnie z ubogich krajów, bo nie stać go na duży czarny nowoczesny aparat). Nikt nie poczuje, że jakiś wredny fotograf zasadził się na nich i chce im ukraść duszę

Brzmi może mało przekonująco dla kogoś, kto nigdy nie podchodzi blisko do przypadkowych ludzi i nie robi im niearanżowanych zdjęć, starając się przy tym pozostać niezauważonym.
    Owszem brzmi mało przekonująco biorąc pod uwagę aparaty, które wymieniłem i głównie mam na myśli serie OMD i GX panasa.
    Podchodząc blisko do przypadkowych ludzi to chyba obojętnie czym sie robi zdjęcia (nawet telefonem komórkowym) trudno pozostać niezauważonym? Jak pisałem wcześniej nie znam się na streecie i zapewne Ty masz tu racje. Także więcej już nie będę polemizował.
    G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
    Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar jagger
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    186
    Moja galeria
    Do streeta najlepszy obecnie jest telefon.... Każdy aparat, lustro czy kastrat zawsze będzie źle odbierany przez fotografowanego... Takie czasy.... Kiedyś aparat budził zainteresowanie ludzie chcieli być fotografowani... Dzisiaj jest odwrotnie...

| OlyJedi
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Dobrym pomysłem byłaby sprzedaż tego body w komplecie z jakąś lampą błyskową do spalania magnezji.

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez jagger Zobacz posta
    Do streeta najlepszy obecnie jest telefon....
    Musisz rozdać :angry:
    Ps. warto zauważyć, że niedługo mogą się szykować super oferty z drugiej ręki na Lumie 950/XL. Tam jest konkretny aparat.
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Telefon nie przejdzie...
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Na telefon nerwowo reagują, bo z telefonu można wrzucić kompromitujące zdjecie do neta albo na Insta. A z takiego złomu na pewno nie
    Zgadzam się, co do różnic w reakcji ludzi na "dużego czarnego", a "małe niewiadomo co".

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria
    Po prostu aparat, który tak wygląda, na ulicy dużo wybacza i pozwala na więcej.
    Coś jak duże, ciężkie body z wielkim tele w fotografii ślubnej, bez którego fotograf nie jest uznawany za profesjonalistę .

---------- Post dodany o 11:58 ---------- Poprzedni post był o 11:53 ----------

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Na telefon nerwowo reagują, bo z telefonu można wrzucić kompromitujące zdjecie do neta albo na Insta. A z takiego złomu na pewno nie
    Jak w PEN-ie F obróci się ekran w stronę body to można nawet ściemniać, że to analog. I jest +10 do szacunku od przechodnia, że komuś się jeszcze chce robić na filmach.