i przez dwa miesiące - do maja - mogłoby być minimum 15 stopni na dworze![]()
i przez dwa miesiące - do maja - mogłoby być minimum 15 stopni na dworze![]()
Sprzedam: Om-d em-5 2, 12-40mm 2,8, 25mm/1,7, Sigma 105mm f/2,8 makro, 42,5mm f/1,8
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Wątpię żeby E-P5 miał jeszcze mniejszą obudowę.
Od tego jest E-PM.
Przynajmniej taką mam nadzieję![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Wystarczy ze w obudowe ep-2 ,wloza nowa matryce jak dla mnie ,pozdr
Będzie tańszy od OMD, bo nie będzie miał EVF, ale droższy od e-pl5 bo będzie się go lepiej trzymało i więcej funkcji będzie w guzikach na wierzchu. Pewnie i materiałów lepszych użyją. A skoro mamy koncert życzeń to ja bym chciał duży wyraźny LCD w jakichś normalnych proporcjach, najlepiej odchylany i cieńszy od tego co dotądTo już pewnie wystarczy żeby wcisnął się w "lukę" pomiędzy omd a e-pl5, ale może jeszcze jakiś bajerancki bajer dorzucą, Wi-Fi czy inną głupotkę.
Czyli to prawie pewne ,że nie będzie wizjera...no cóż szkoda. Być może nowy Pen będzie miał uszczelniany korpus,lepszy grip,może lepszy wyświetlacz o normalnych proporcjach(tak aby boki nie zostawały czarne) a może Olympus zmieni serię Epx na coś typu Panasonica GHx i ta seria byłaby nastawiona na filmowanie? Mało możliwe chociaż,byłoby miło. Co jeszcze bym j chciał? Na pewno przydałaby się opcja wyboru plików Raw o mniejszej rozdzielczości tak 10mpx lub 8mpx byłoby idealnie do niedzielnego cykania
![]()
Nic nie jest pewne, to tylko plotki.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb