Marynarki sie nigdy nie zdejmuje!!!
Nie wrzucaj zdjeć w pełnym rozmiarze!!!!
maja ponad 800kb/sztuka!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Fota nr 6 - miodzik. Bezpretensjonalna...
pierwsze słyszeZamieszczone przez Peniek242
niby dlaczego ?
grizz: 1 fotka ma powyżej 800kB (już przekompresowałem) - z biegu nie zauważyłem wagi
Rafał Czarny - dziękuje: o to własnie chodziło
Gwoli ścisłości wszsytko siekane: E-500 + 14-54 + FL-50 (blenda dwustronna złota i srebrna)
pozdrawiam
dziekan
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Marynarki się nie zdejmuje, bo pod spodem ma się koszulę z długim rękawem, a tej nie nosi się bez marynarki...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
a z czegoś to wynika ? jakoś nie przekonuje mnie to tłumaczenie, tym bardziej w ferworze zabawy na weselu przy nieklimatyzowanej sali ciężko jest nie zdjąć marynarki.Zamieszczone przez grizz
a podczas pleneru zdjęcia nie są takie szablonowe po prostu i chyba Pan Młody nie wygląda aż tak źle bez tej marynarki - a wręcz odwrotnie.
pzdr
dziekan
www.tekkenolandia.pl
Bo tak i już ;p
Nie znaczy, ze musisz się z tym zgadzać![]()
zasady SAVOIR VIVRE o tym mowia i tyle. Mozna ich nie przestrzegac jak wiele innych. Mnie osobiscie razi zdjeta marynara ale to tutaj nie ma znaczenia. Jak pokazujesz/robisz foty slubne to MUSISZ znac savoir vivre by nie robic zdjeciowych gaf, chyba ze Młodzi zycza sobie inaczej (powinni byc tego swiadomi).
Pozdrawiam.
ok tak myślałem i zrozumiałem - Młodzi chcieli niesztampowe to dostali niesztampowe fotki wg. mnie. A skoro kwestie techniczne mamy wyjaśnioneZamieszczone przez Peniek242
to może same zdjęcia skomentujecie ? z góry dziękuje i pozdrawiam
dziekan
www.tekkenolandia.pl