Mnie też wersja ze słupem bardziej się podoba i cieszę się, że jest to zamierzony efekt.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Co tu tak cicho??
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ech... Cicho, bo praca-dom-maluch-sen-praca-dom...
skoro ja nie mam czasu na zdjęcia, przedstawię prace tym razem nie mojego autorstwa:
A oto sprawca powyższych zdjęć, Michał - 1 rok, 8 miesięcy
Michał - fajny gość, jak z żurnala![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Ano chłop fajny, przed aparatem sprawa się jeszcze lepiej. Ma swój własny aparat znanej i cenionej marki fotograficznej FisherPrice, ale jakoś woli mój sprzęt.
W zasadzie to wspaniały "obiekt" do fotografii, wydaje się niemożliwym zrobienie mu złego zdjęcia. Oczywiście patrząc całkowicie nieobiektywnymi oczyma rodziców
Niestety w roli modela pracy mi nie ułatwia, jest szybki jak rakieta a jego głównym celem jest włożenie palca w soczewkę obiektywu.
![]()
Powiem Ci tak: dzieci nie lubię, ale zazwyczaj są one tak wdzięcznymi obiektami do fotografowania, że jeśli robi to ktoś, kto ma jakieś pojęcie, to sama przyjemność oglądać takie pstryczkiI fotka z wczoraj i dzisiejsza seria jest urocza
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA