Wyjątkowo wybrałbym bez twarzy
52B - najlepiej uchwycone
Pozdr
Wyjątkowo wybrałbym bez twarzy
52B - najlepiej uchwycone
Pozdr
Wybieram 52C jeśli już. Fajnie wzrok panie prowadzą![]()
Ooo, tramwaj mi się wyjątkowo podoba. Bardzo fajne
Btw. choinka jeszcze stoi?
The question is, who cares?
Baty Ci się należą za druta na 60 i słupa na 64. Za duży jesteś na takie paskudy.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 15.02.14 o 15:58
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
jak ja mogłem nie zauważyć tego druta na 60? skupiłem się na łączeniu 3 zdjęć i prostowaniu perspektywy, a pominąłem to co w kadrze. Tak to jest jak człowiek za bardzo skupia się na detalach - nie ogarnia całego kontekstu.
co do 64 to nie, nie i jeszcze raz nie. Słup jest elementem zdjęcia. Już tłumaczę dlaczego.
Widziałem tą rzeźbę (Opowieści ceramiczne) wcześniej, jak jeszcze nie była w gablocie za szkłem. Najpierw ceramiczne postacie siedziały na murku, potem na jednej z ławek ze zdjęcia nr 63. Siedziały razem, obok siebie.
Na moim zdjęciu jedna z postaci została oddzielona od reszty. Siedzi osobno, dalej od pozostałych. Dodatkowymi elementami tworzącymi dystans jest ów metalowy słup oraz sposób, w jaki pada światło. Podczas gdy dwie postaci po prawej stronie kadru wygrzewają się w słońcu, trzecia została zepchnięta w cień. To było to, co mnie zainteresowało.
Podobnie jak Ty zrobiłem też wersję bez tej poprzeczki, ale tak szybko jak skończyłem robić, tak szybko ją usunąłem![]()