fajna panoramkaładne światełko miałeś
fajna panoramkaładne światełko miałeś
mam jeszcze wersję bez ptaków, ale z samolotem![]()
302 a
oraz dla porównania wersję z grudnia 2015 wykonaną deklem 9mm f/8
302 b
Miałem taką myśl, żeby zrobić te kłódki w walę tynki. Ale uległem pod naporem nieograniczonej ilości par robiących sobie selfie na mościePrzejście na drugą stronę było już sporym wyzwaniem a wszystkie kłódki były szczelnie zasłonięte zakochanymi i turystami.
Wygrzebałem stare zdjęcie, niestety dość marne. Do tematu z pewnością powrócę.
Przy okazji poszukiwań tego zdjęcia wyszperałem coś takiego:
wersja krzywa - 303 a
wersja prostowana - 303 b
![]()
Wróć szybko, bo gdzieś czytałem, że któreś miasto musiało szybko kłódki likwidować, bo ciężar balustradę chciał oderwać.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
wcale się nie dziwię. Inicjatywa nawet mi się na początku podobała - młode pary po ceremonii ślubnej we wrocławskiej katedrze wieszają na moście zakochanych symboliczną kłódkę z wygrawerowanymi imionami a kluczyk wrzucają do Odry. Niech i będzie taka nowa świecka tradycja.
Ale po chwili zaczęły się pojawiać przeróżne kłódki i kłódeczki "zakochanych" nastolatków, z nabazgranymi markerami inicjałami, głupimi napisami itp. Szczytem wszystkiego są stoiska sprzedawców, którzy za określoną kwotę sprzedadzą kłódeczkę i napiszą na niej co się chce.
Kłódek zrobiło się już tyle, że te mniejsze, starsze nikną pod naporem nowszych i większych. Większość ma starte napisy, jest brudna i zardzewiała. I tak ciekawy pomysł zderzył się z walentynkową komercją.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ej, napisałem przecież - panoramy Ostrowa Tumskiego są składane z Samyanga 12mm
Deklem robiłem zdjęcie 303, o które wyżej pytałeś. Wersja 303 b to wynik prostowania doskonałym programem Anglerfish naszego forumowego kolegi ajt.