43 mi się podoba i to bardzo.
The question is, who cares?
Trzeba przyznać, że 43 pod względem sceny wyszło Ci rewelacyjnie. Ja osobiście nie do końca lubię taką obróbkę C-B gdyż lubię bardziej taką kontrastową ale i tak jest bardzo fajnie
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Bardzo, ale to bardzo podoba mi się 43. Domyslam się że ta scena to przypadek ale to w niczym nie umniejsza efektu końcowego, wszak wiele rewelacyjnych ujęc to dzieło przypadku.
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R
dziękuję bardzo za pozytywne komentarze. Zdjęcie jest trochę dziełem przypadku. Zauważyłem wcześniej to urocze dziewczę jak przygląda się mewie a potem zaczyna powoli skradać. Efekt mógł być tylko jeden. Po prostu poczekałem i przycisnąłem spust migawki w odpowiednim momencie![]()
43 jest całkiem fajne.
jakbyś miał zacięcie i odmalował w siakimś gimpie brakujący kawałek ptaka i trochę pokadrował to spokojnie wyrywasz podia w konkursach : )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem