Wygląda jak połączenie Pentaxa z Nikonem...
Są gusta i guściki nad którymi się nie dyskutuje ale te kolorowe to wyglądają jak rozmazane sweet focie w lustrze udroczo-durnowatej blondynkiHmmm, ale chyba o to chodziło
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Z perspektywy m43: po co komu toto? Poważnie.
Tanie puszki - są, fakt, że starsze, ale nawet w GF1 czy E-PL1 AF jest minimum OK.
Tanie szkła - są, zazwyczaj te małe. (14-17-20-45)
Tani 12-50 - trafia się co jakiś czas na giełdzie.
Fejsy? Od tego są telefony, chyba.
Zastępstwo kompakta?
Dla mnie brakuje:
- obiektywu XZ1 gdy mówimy o zastępstwie klasy premium,
- Tougha TG-2 z rawem, telefonem gdy mówimy o kompakcie uniwersalnym/do wszystkiego.
Jedyny pozytyw to (prawdopodobna) przecena najtańszych bezlusterkowców, ale póki co tego nikt dłużej nie macał (sansmirror) a co dopiero mówić o dostępności "przy każdej kasie w Costco/Makro".
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Strasznie tandetnie to wygląda. Zamiast "Polaroid" równie dobrze mógłby tam być napis "Barbie".
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Faktycznie z wyglądu tandeta.
Szkoda, że nie dodają tej drukarki termosublimacyjnej do odbitek 9x13
One mają wbudowaną lampę błyskową? W przypadku modelów bez Androida coś widać, a ten najdroższy model?
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA