Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Ślubna by Willow :)

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar west73
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria
    Cóż powiem tak... nie zazdroszczę warunków jakie miałeś, ciemny kosciół i ciemna sala (wszystko w drewnie)... nie chciałbym focić w takich warunkach... szczególnie jeżeli to byłby mój pierwszy ślub.

plenerek znacznie bardziej udany... ale tu przydało się Twoje doświadczenie

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez The z00m
    Cytat Zamieszczone przez willow32
    ok, mota piłke i grojta
    http://picasaweb.google.com/robertnawara/AgaISzymon

tylko niekopać za bardzo, zestresowany strasznie byłem :P
    Bardzo oględnie... zdjęcia z dworu są IMO wporzo. Z kościoła BW mi kompletnie nie pasi, reszta ok (masz jakieś szersze zdjęcia z kościoła?), Niepodchodzą mi kompletnie zdjęcia weselne. Perspektywa mi nie pasuje, ale i ciemny drugi plan (pytanie jak w takim pomieszczeniu doświetlić)
    bez problemu mogłem doświetlić drugi plan na zdjęciach z sali tylko po co? Chciałem oddać klimat i nastrój miejsca a nie pokazać tych zdjęć jakby były robione w biały dzień. Ale taka była moja wizja, Ty możesz mieć inne podejście do temtu
    B&W mi się bardzo widzi, nie wiem tylko jak go podac, muszę nad nim popracować
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Bardzo przyzwoite foty weselno-kotletowe.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Na moim starym monitorze WB troche poprzesuwany,razzacieplo razzachlodno.Wiem, ze spieszyles sie z fotkami. ja osobiscie ustawiam konsekwentnie biel, ale lubie fotki ocieplone lub wyziebione dla klimatu. Jak z mascia na szczury-"mozna i tak, mozna i tak".
    Czesc.Ch.

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Kurcze, Willow, patrzę i patrzę! Wiele fotek mi się widzi, za wiele by pisać które, część średnio, ale to tylko oglądactwo, nie wypowiadam się co do tech. aspektów, bo się nie znam. Ja 25 sierpnia mam weselisko córki kuzyna i jako 2 foto sobie pobiegam i to będzie 1 próba z 14-54 + niestety tylko FL 36, no zobaczymy. Pozdrawiam
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

| OlyJedi Awatar rafrog
    Mieszka w
    lubelskie
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Willow - zdjęcia 1 klasa. Ostatnio oglądałem dużo zdjęć na stronach fotografów "profi". Twoje są dużo lepsze od niektórych z nich. Daleko mi jeszcze do twojego poziomu, ale mam nadzieję że z czasem osiągnę podobny poziom.

PS. Willow udzielasz lekcji fotografowania ?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    *** (grizz: grrr słownictwo) FOTY. Mam nadzieje ze podobaly sie młodym. Ja bym sie na takie nie pogniewał (maictwo!)m nadzieje ze niektorych kadrow nie powtarzaliscie godzinami )
    ...był Olek jest A6000

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    no cóz mam powiedzieć, odbiór lepszy niż się spodziewałem co mnie cieszy bo powinno gwarantować że i młodym się spodoba

A teraz co do moich wrażeń, pleneru się nie bałem bo ostatnio sporo pracowałem w plenerze i jakoś sobie już radzę, natomiast praca z lampą załozoną na aparat, w dodatku FL-36 to było to co mi nie dawało spać, po pierwsze bałem się że braknie światła po drugie jeszcze gorsze, nie pracowałem praktycznie w życiu z lampą błyskową wiec nie miałem pojęcia jak to będzie (na ćwiczenia czasu nie było niestety). No ale koniec końców, wyszło jak wyszło, chyba nie najgorzej bo jak was znam napewno byście mnie szybko o tym poinformowali Dziękuję za wszystkie komentarze, naprawe miło było to czytać

rafrog: ja nigdy nie odmawiam pomocy potrzebującym
    choć z fotografii ślubnej to się nie podejmuję uczyć
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Chełm
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    no ja bym sie przyczepił jednak BW na tych zdjęciach.. wydaje mi się że tego typu fotki lepiej sie ogląda w deczko cieplejszych barwach... ale ja sie nie znam

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Plener bardzo mi podszedl, fotki z charakterem. Pewnie i nie oryginalne, ale takie zdjecia to chyba bardziej pamiatka dla mlodych i wazne, by byly solidne, ukazywaly to, co wazne. A nie byly wielka sztuka (oczywiscie nie jest zle, jesli by byly ). Zdjecia z kosciola jakos malo wyrazu maja IMHO, choc ok. Plenerowe zdecydowanie lepsze.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka