Tak, japońce mają małe łapki a Olki w ichnich reklamach zawsze trzymają jakieś gejsze
No nic, jeśli kupie kiedyś solidniejsze body to E-510 sprzedam z gripem.
Łatwiej znajdzie nabywcę![]()
Tak, japońce mają małe łapki a Olki w ichnich reklamach zawsze trzymają jakieś gejsze
No nic, jeśli kupie kiedyś solidniejsze body to E-510 sprzedam z gripem.
Łatwiej znajdzie nabywcę![]()
No coś tam musiał Ole myśleć o gripie bo zrobił klapkę odczepną w e510 a innego zastosowania poza grpiem takowej nie widzę.
Natmoiast mnie nurtuje pytanie czy jeżeli E3 ma wyjść gripem odczepianym to czy przypadkiem w ramach Wielkiej Unifikacji ten grip nie będzie kompatybilny z e510 ??
Chciałbyś grip z E-3 podpiąć pod E-510?Zamieszczone przez majkelx
Na 100% nie podepniesz.
Czemu? (przynajmniej czemu na 100%?)Zamieszczone przez skow
Bo nie ma do czego w E-510 podpiąć (brak styków do sterowania pod akumulatorem tak jak jest w E-1 czy E-300).Zamieszczone przez majkelx
Ze zdjęć przyszłego E-3 widać, że ten grip oprócz spustu posiada dodatkowe przyciski i kółka i nie widać by miał jakiś idiotyczny kabelek do podłączenia USB.
Do e510 (e410) można podłączyć najwyżej grip tak jakbyś przypinał wężyk spustowy.
Dzięki za info. Nie miałem gripa E1 w ręku ani E1 ani E300 więc miałem nadzieję że może gdzieś 510 ma styki ukryte...Zamieszczone przez skow
Witam
Znalazłem grip-a.
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=296091990
Wreszcie ktoś pomyślał i sprzedaje to na alledrogo za całkiem przyzwoitą kasę bo o ile pamiętam to na ebay-u były po ok 400zł![]()
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
To bylo do przewidzenia, że wcześniej czy później pojawią się u nas.
Gdy kupowałem z Hong Kongu wyszlo taniej![]()
Świetnie, że można GO kupić za rozsądną cenę i już w Polsce.Zamieszczone przez Rychoo
Pozdrówka.