Sry za OT, ale jak patrzę na zdjęcia E-510 z gripem to nachodzi mnie taka refleksja... o ile poważniej wygląda E-510 i IMO robi lepsze wrażenie jeśli chodzi o ergonomię E-510 z gripemSzkoda, że Olek nie przewidział takiej opcji.
Sry za OT, ale jak patrzę na zdjęcia E-510 z gripem to nachodzi mnie taka refleksja... o ile poważniej wygląda E-510 i IMO robi lepsze wrażenie jeśli chodzi o ergonomię E-510 z gripemSzkoda, że Olek nie przewidział takiej opcji.
Jaja sobie robisz.
Ten grip wygląda...kiepsko.
Nie szkodzi, ja i tak jestem zadowolony.
Woytec60
Zgadzam się z Tobą
moim zdaniem to brzydki ten grip jest, ale zawsze to Grip a przede wszystkim Battery Pack.
dlatego jeśli kiedyś znajdziesz chwilkę i zapodasz sesjęE510 i OWNUSERa to moż m się uda przeóc i stwierdzić że chcę to cudo
pozdrawiam
Dobas
Sesję?Zamieszczone przez dobas
Ten grip raczej nie ma wplywu na jakosść zdjęć![]()
Nie wygląd jest interesujący, ale funkcjonalność.
Jak "popstrykarz" - to podziel się spostrzeżeniami.
Pozdrówka.
sesję E510 wraz z gripem. Czyli żeby przedmiotem dodatkowych zdjęć był E510 wraz z zamontowanym Gripem. skoro nie mam możliwości pomacania to może oglądając fotografie się do niego przekonam.Zamieszczone przez Woytec60
Jak już pisałem oglądająć zdjęcia w necie doszedłem do wniosku, ze to straszne paskudztwo.
Twoje zjęcia które tu wrzuciłeś albo informacja że kolor jest taki sam jak kolor body powiały lekko optymizmem. Wiem ze liczy się funkcjonalność, ale wygląd też ma znaczenie
może tylko ja jestem estetą ale oprócz funkcjonalności chciałbym aby to to jakoś wygladało
więc mówiąc sesja nie miałem na mysli zdjęć zrobionych za pomocą E510 z gripem![]()
Chyba mnie nie zrozumiałeś... ten grip to porażka i ja bym go pod korpus nie podpiął. Żadnych delt itp. Mi chodzi wyłącznie o to jak grip poprawia ergonomię w przypadku korpusów małych rozmiarów.Zamieszczone przez Woytec60
toto wygląda paskudnie - zero stylistyki, zero wykończenia. dodawali maść na odciski w komplecie?
Jak się nie ma co się lubi...
Macie rację, co do wyglądu ale poprawia uchwyt, mieści dwie baterie i ulatwia kadrowanie pionowe.
Dopóki nie będzie nic lepszego (a nie będzie bo Olek olał posiadaczy E-510) to może/musi być.
PS
Wygląd tego gripu jest zapewne pochodną unifikacji.
Ma pasować do wielu modeli bez zmian stylistycznych, nie opłacałoby się firmie produkowac do każdego modelu oddzielnie.
A tak ci, których producent zlekceważył, mają jakąś alternatywę.
Biorąc pod uwagę, że sprzedaje się to nieźle (sprawdzałem aukcje sprzedawcy), na tyle dpobrze, ze podnieśli cenę to chyba ma powodzenie.
Czy ja wiem czy olałZamieszczone przez Woytec60
może w ich standardach puszka amatorska nie musi mieć gripa, a może następca będzie lepiej się sprzedawał bo z gripem
![]()