Strona 3 z 20 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 196

Wątek: Grip do 510

| OlyJedi Awatar ziemia01
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    73
    Moja galeria
    uszy do góry, może nie aż tyle

| OlyJedi Awatar dog_master
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Artografix
    Witam

Prawdę mówiąc raczej nie będziemy mieli tego mogelu gripu. Realna sprzedaż nie zawsze jest równa zapowiedziom. Do olimpusów jak widać są 3 modele, a aby ściągnąć taki sprzęt trzeba by zamówić duża ilość sztuk.

Pozdrawiam
    No, to ja sie nie dziwie, ze do olimpusow nie bede mieli... :/[/b]
    Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
    My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.

Oleryk
    Gość
    Dostałem odpowiedź ze sklepu:
    Witam

Przy jakichs 40 sztukach cena oscylowala by zapewne w granicy 350-400 zl.
    Tylko ze szanse ze to wszystko zejdzie w miare szybko sa raczej zadne .

Niestety co do zapisów internetowych to są one mało adekwatne do realnej sprzedaży.

Pozdrawiam
    Ja kupiłbym na pewno.
    A czy znajdzie się jeszcze trzydziestu dziewięciu chętnych?

| OlyJedi Awatar czarna_żmija
    Mieszka w
    Varsovia
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Woytec60
    Dostałem odpowiedź ze sklepu:
    Witam

Przy jakichs 40 sztukach cena oscylowala by zapewne w granicy 350-400 zl.
    Tylko ze szanse ze to wszystko zejdzie w miare szybko sa raczej zadne .

Niestety co do zapisów internetowych to są one mało adekwatne do realnej sprzedaży.

Pozdrawiam
    Ja kupiłbym na pewno.
    A czy znajdzie się jeszcze trzydziestu dziewięciu chętnych?
    Co prawda ja dopiero mam zamiar (pewny) kupić 510 ale już mógłbym się zapisać na listę społeczną

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria

I ja też - choć jeszcze czekam na 510.
    Pozdrówka.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Blisko Krakowa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Grip do E 510

Cytat Zamieszczone przez KaarooL
    mnie to stylistycznie wygląda jak te plastiki, które zasypuje się piachem a następnie zatyka i wkłada parasolkę... toto ma nawet dwie zatyczki.

dramat a gratis instalacja strukturalna jak niegdyś w gripie delta do D70...
    Karolu chyba zapomniałes jak chłopaki z rok temu próbowali wystrugac z drewna grip do E500 , teraz jest prawdziwy grip do E510 działa spust migawki , można nawet załadowac 2 akumlatory i co dalej narzekanie .

Też jestem bardzo zainteresowany aparatem E510 ale on ma jedną wade jest dla moich łap za mały, wiec jesli bedzie w sprzedaży grip to kupie E510 jesli nie kupie d80.

Napisałem do Ownuser no i odpisali po kilku dnaich .

"We are sorry to reply your letter now. Sorry for your inconvenience. If you want to purchase the battery holder for Olympus e510, you should visit our website http://www.ownuser.com.tw/e_agent_3.htm
    It shows all prices, payment and how to buy our products. Besides price of the product$119, you have to pay transportation costs about $ 41 and administration fee $20. The total cost is $180.

Moreover, in order to celebrate our second anniversary, we will introduce three sales promotion programs soon. We suggest you take the programs because it saves your money.

For further information, please visit our website and feel free to contact us. We are looking forward to your letter."

Wychodzi na to że nie za bardzo będzie sie opłacać dawac na niego ponad 180$.
    Lepiej bedzie zrobic jakąs liste chętnych i poprosić jakiegoś dystrybutora żeby je sprowadził np Artografix wtedy powinno być taniej.

Oleryk
    Gość
    Może te promocje, zapowiadane wkrótce, będa korzystne?
    Trzeba trochę poczekac.

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

ja chciałbym kupic do e500

marze o gripie do e 500 - gdzie mozna go dostac. Tak samo mi powiedziano u dystrybutora (agro....) ze nie ma zainteresowania tymi gripami. A my to co ? pies

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Woytec60
    Może te promocje, zapowiadane wkrótce, będa korzystne?
    Trzeba trochę poczekac.
    Wojtku, jak widać ta promocja, to raptem 10$ mniej .... ja najprawdpodobniej bym się na to pisał, ale:
    - musiałbym to to pomacać (plastik plastikowi nierówny)
    - zobaczyć czy na pewno to działa (nie ma opźnień migawki itp)
    W chwili obecnej daję 50% na tak

/EDIT
    Nie wiem czy ktoś zauważył, ale ten KLOC waży 450g!! To ciut więcej niż samo body!
    Jakby podpiąć do body i KLOCa starego 40-150+FL50+aku, to ma się w ręku prawie 2Kg!! Rety, to od razu powinni dodawać mocniejszy pasek na szyję i monopod

/EDIT2
    A może mają dealera w Germanii lub UK?? Stamtąd sprowadzić to już nie byłby taki problem ...

/EDIT3
    Sorki za ciągłe przedłużanie mojej odpowiedzi, ale ciągle znajduję coś nowego (denerwującego) - właśnie porównałem zdjęcia z E-510 i E-500 i na tych drugich nie ma nigdzie kabla łączącego KLOCa z aparatem - czyżby nie działał spust?? Poza tym jak on przekazuje zasilanie do aparatu skoro oba modele nie mają podłączenia do zewnętrznego zasilania? Jak dla mnie to bardziej wygląda jak uchwyt z przechowalnią akumulatorów ... to zdecydowanie trzeba przetestować przed zakupem bo coraz bardziej wygląda to na jakiś dramat ...
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

| OlyJedi Awatar skow
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RobertW3D
    Sorki za ciągłe przedłużanie mojej odpowiedzi, ale ciągle znajduję coś nowego (denerwującego) - właśnie porównałem zdjęcia z E-510 i E-500 i na tych drugich nie ma nigdzie kabla łączącego KLOCa z aparatem - czyżby nie działał spust??
    Nie będzie działał spust w E-500.
    W E-500 i w E-330 nie ma wyprowadzeń na wężyk.
    W E-1 i E-300 (i w paru kompaktach) są wyprowadzenia pod akumulatorem.
    W E-400, E-410 i E-510 (i w paru kompaktach) jest wyprowadzenie na wężyk w udziwnionym USB

Cytat Zamieszczone przez RobertW3D
    Poza tym jak on przekazuje zasilanie do aparatu skoro oba modele nie mają podłączenia do zewnętrznego zasilania? Jak dla mnie to bardziej wygląda jak uchwyt z przechowalnią akumulatorów ... to zdecydowanie trzeba przetestować przed zakupem bo coraz bardziej wygląda to na jakiś dramat ...
    Zasilanie przekazuje pewnie tak jak każdy normalny grip - tą samą drogą co zwykły akumulator.
    Nie ma kabla.
    Wyciągasz akumulator, odpinasz klapkę od akumulatora, przypinasz grip. I to wszystko.