Zapraszam na http://sabkon.blogspot.com/. Blog fotograficzny pokazujący znane i nieznane miejsca w Polsce i na świecie. Na blogu znajdziecie moje autorskie zdjęcia m.in. zamków, pałaców, muzeów, bunkrów, fortów, sztolni, tuneli, opuszczonych fabryk, cmentarzy oraz miejsc turystycznych. Prócz zdjęć każde miejsce zawiera wyczerpujący opis historyczny.
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
@sabkon fajna wrzutka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ośrodek wypoczynkowy KRAM w miejscowości Myślec k/ Starego Sącza. Nazwa pochodzi od ogólnopolskich Konfrontacji Ruchu Artystycznego Młodzieży.
Pierwsze odbyły się w 1973 r. W następnych latach zbudowano zaplecze ze świetlicą, stołówką, toaletą, domkami kempingowymi, amfiteatrem i kinem plenerowym. W Myślcu bywał m.in. poeta-dziennikarz Henryk Cyganik i aktor Jan Himilsbach. Odbywały się tutaj również zloty miłośników motocykli. W latach 90. ośrodek zaczął powoli podupadać i wkrótce go zamknięto. Teraz wygląda jak na zdjęciach, podpalony kilka razy przez chuliganów, rozgrabiony...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Ostatnio edytowane przez kon ; 26.03.14 o 23:19
Sabkon które to przedszkole?Opuszczone przedszkole
Ok. znalazłem na Twoim fotoblogu ktore..![]()
Ostatnio edytowane przez lisu84 ; 27.03.14 o 13:55
G5 | S19/2,8 | S30/2,8 | S60/2,8 | MZD 25/1,8 | MZD 45/1,8 dwa kity | nissin i40
Troszkę żeby odkurzyć wątek i przypomnieć że istnieje.
Kilka zdjęć Ośrodka Zdrowia.
Tzn. za czasów komunizmu był to Ośrodek Zdrowia służący mieszkańcom osiedla i pracownikom pobliskiej fabryki. Teraz tyle z niego pozostało. Może kiedyś uda mi się wejść do środka budynku. Teraz kilka fotek z zewnątrz.