Zgadza się, eksperymentowałem z tilt shiftem ale to chyba jednak nie dla mnie. Zdjęcia powyżej są z różnych wypadów, na miejsce mam 5 minut pieszo więc fotografii opuszczonej cegielni mam od groma. Wybrałem te reprezentatywne.
Dziwi mnie że nikt jeszcze nie wrzucił Kozubnika, miałem kiedyś dobrze sfotografowane to miejsce ale zdjęcia niestety przepadły.
Opuszczona Cegielnia. Miejscowość Radowice na ziemi lubuskiej. Za tydzień wrzucę trochę fotek z analoga w B&W z tej niesamowitej miejscówki.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
7 w portrecie.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
No to czekamy na te zdjęcia niecierpliwie. Panorama fajna.
---------- Post dodany o 15:27 ---------- Poprzedni post był o 15:23 ----------
Trochę nie w temacie Biker, Ogrodzieniec do Opuszczonych raczej nie zalicza się. Fajne kadry, dawno już tam nie byłem. Muszę kiedyś się zmobilizować i znów Szlakiem Orlich Gniazd powędrować co nieco.
No tak, yamada. Masz rację pomyliłem wątki, miały pójśc do Zameczków i zamków.
Sorry![]()
Spoko Biker, nic się przeca nie stało,![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||