Nie sposób się z tym nie zgodzić, jednak tu widzimy "odpady cywilizacji" dość specyficznego rodzaju - i niech mnie kto sprostuje, jeśli nie są jednak dowodem świadomego mordowania naszego przemysłu. Nie chcę wchodzić w żadną tematykę quasi-polityczną, Boże broń, ale oglądanie tych ruin jest równie frustrujące jak przejazd przez popegieerowskie wsie - a to już nie są tylko pozostałości naturalnego starzenia się cywilizacji.
Święte słowa, ale możemy coś na fotkach uwiecznić.............tylko.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Moze ja sprobuje.Jesli wyprodukowanie tony statku jest 5 razy drozsze niz u konkurencji To nalezy zamordowac z premedytacja i to jak najszybciej.Jesli wyprodukowanie pary butow jest drozsze niz u konkurencji to tak jak wyzej.I naprawde mi to powiewa czy szef ma na imie Jasio czy Gustav.Wazne,zeby placil uczciwie.
Teraz pomine wartosci smakowe ale jesli na wyprodukowanie kilograma miesa potrzeba dwóch ludzi gdzie u konkurencji potrzebuja 1/5 tego to grosza bym nie doplacil i rozpedzil towarzystwo.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|