Bodzip, bardzo podoba mi się ten wodospad-zik!![]()
Boguś wodospad i Dunajec bardzo fajne. Kurka wodna wodospady, zalewy, kaskady, Rzeki, strumyki, alez Wy macie ładne plenery wodne. A moja Łódź poza 3-4 stawami w żadne rzeczki niebogata. Kiedyś to jeszcze jakieś niewielki tu i ówdzie płyneły, teraz tylko raczej rowy po nich zostały.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jak widzę wątek rozszerzony o kałuże
Kałuże - cenoty
nie tylko kałuże, ale i baseny![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Jamko bez lisa! Ty przychamuj... jeździsz sobie po świecie oglądasz i focisz taaakie piękne miejsca aż zazdrościć Ci można....
A my co...!!??? jakiś potok Gnojniczanka i inny Grajcarek..... Jak kałuże to po deszczu. Wpadamy w kompleksa....
A tak poważnie to Gnojniczanka płynie przez wieś Gnojnik kole Gosprzydowej.. Tak coś sobie przypominam.... Kąpałem się tam w dzieciństwie![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()