Ladne obrazki znad Wisly.
Ladne obrazki znad Wisly.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Podczas mojego ostatniego raportu dotarłem do Jeziora Czerniańskiego, gdzie zastały mnie ciemności. Dzisiaj uzupełnienie.
Nieco poniżej tego zbiornika znajduje się kolejny, znacznie mniejszy, zwany Małą Zaporą lub Zaporą PTTK (od znajdującego się obok schroniska). Nad tą zaporę kiedyś w dzieciństwie ciągał mnie ojciec
Poniżej zapory Wisełka łączy się z Malinką tworząc Wisłę. Tu jej początek:
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Bardzo ciekawe miejsce, dużo się dzieje. Pięknie musi wyglądać zimą.
Byłem tam ponad 20 lat temu. Jak widzę nic się nie zmieniło. Wtedy źródeł Wisły szukałem![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
wisła jak nie wisła, te ostatnie widoczki są OK
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Widzę , że nawet przepławka dla ryb jest...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ładne to miejsce. A faktycznie, Zimą być ciekawie tutaj.![]()
Wątek przysechł a woda w Wiśle wręcz przeciwnieWczorajsze popołudniowe.
Trzy pierwsze szczególnie mi się podobają.![]()
Piękne ... klucze...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()