Fajne zdjęcia i wątek. Muszę częściej zaglądać.
Fajne zdjęcia i wątek. Muszę częściej zaglądać.
Jacek
Ja zaglądam tu regularnie - bo warto! Niestety próba dodania punktu do reputacji kończy się niepowodzeniem![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Piękne miejsca, piękne zdjęcia.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Dzięki za wszystkie komentarze. Cieszę się że przypadły Wam te fotki do gustu. Także idąc za ciosem kolejna wrzutka z moich ostatnich wojaży:
193. Glamis Castle to właśnie tu miała miejsce scena zabicia króla w Makbecie.
Matka królowej Elżbiety II spędziła tu dzieciństwo.
194.Katedra w mieście Dunfermline
195.
196.
197.Sala plenarna w szkockim parlamencie w Edynburgu
198.
199.
Dzięki za uwagę i pozdrawiam![]()
OM-D E-M10 14 - 42 mm 1:3.5-5.6 EZ
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku
Z Londynu do Pekinu przez Tajlandię, Malezję i Singapur
Jestem bardzo szczęśliwy że znów mogę przedstawić Wam kolejny zakątek w moim wątku o zakątkach ( czy to ma sens??)
Muszę się przyznać że miałem sporą przerwę jeśli chodzi o fotki, chyba musiałem troszkę od nich odpocząć. Także odkurzyłem moją M10 i szczęśliwym trafem znalazłem się na Teneryfie. Mam dla Was kilka fotek z małym pytaniem czy ZibiZ nie wychodzi z formy?
200.
201.
202.
203.
204.
205. Tylko proszę nie linczujcie mnie za to zdjęcie. Ta sceneria była tak bajkowa że przemalowanie tej fotki jest w mojej opinii do usprawiedliwienia![]()
Fajnie do Was znowu wrócić![]()
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku
Fajnie zobaczyć Teneryfę![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jak dla mnie trochę za głębokie cienie ale ostatnie zdjęcie fajne i choć to pewnie Los Gigantes w tle to trudno mi skojarzyć taki widok w "czarną" Teneryfą![]()
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku
Chyba o te cienie chodziło.....
![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Nie pisałem o zaciemnych zdjęciach ale o cieniach. Tak wychodzą cienie gdy się robi przy zdjęcia przy zbyt ostrym świetle. Remedium to inna pora dnia, inna pogoda albo próba wyciągnięcia jakiś detali z cienii w obróbce itp. Na zdjęciu podanym przez Krakmana dobrze to widać.