Ostatnio edytowane przez eFiX ; 29.12.12 o 02:03
Niezła dokumentalna jazda z tą bitwą na poduchy. Pierwszych 5 to taki dokument i super jakbyś to każdego zdjęcia dał swój opis (ja tak lubię i lubię to u innych) bo to zawsze jest bardzo fajny dodatek, którego warto się nauczyć. Natomiast 6 może być bez opisu bo jak dla mnie jest tak z dziecięcego bardzo superancka bo za fotami c-b nie przepadam i rzadko co mi się podoba a to szczerze mówiąc mnie urzekło
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Nie widzę sensu w opisywaniu kazdego zdjęcia (przynajmniej z tego reportażu), z prostej przyczyny: myślę, że akurat te zdjęcia nie wymagaja po prostu komentarza.
Całość serii (1-6) byla przemyslana jak wypracowanie z polskiego:
1 - Wstęp
2...5 - Rozwinięcie
6 - Zakończenie (vivat! - tak mi sie przynajmniej zdjęcie numer 6 kojarzy).
Anyway, cieszę się,że się podoba.
6-ka naprawdę fajna. Patrzę, patrzę... Ma coś ona w sobie!
Skoro tak uważasz to tak zrobiłeś bo to Twoje podejście. Ja jednak uważam, że należy nauczyć się opisywać zdjęcia bo to nie szkodzi a kiedyś może Ci się przydać bo nigdy nie wiesz do czego Ci się za 10 lat może przydać co robisz dzisiaj bez celu. A wiesz czemu tak uważam? Bo pierwsze 4 zdjęcia są dla mnie bardzo płaskie, takie reporterskie i na żywo a opis by je uplastycznił. 5 zaczyna żyć, natomiast 6 jak już Ci napisałem jest dla mnie bajka i może żyć własnym życiem dla tego zgłosiłem je do fotki miesiąca
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
no bo 6 jest po prostu naprawdę dobrym zdjęciem, ba świetnym nawet rzekłbym. Pozostałe po prostu załatwiła na cacy i już![]()
Cieszę się ,że pokazujesz swoje foty i widzę, że będzie to Kraków okiem rezydenta.
Szóstka fajna ,ciekawym ponadto, jak długo porządkowałeś siebie i sprzęt z tego zewsząd zlatującego pierza. Wszedłeś w sam środek tego bałaganu....
Ostatnio edytowane przez apz ; 29.12.12 o 09:26
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajnie pokazales jak nalezy prac studentki,czy tam jak oni sie wzajemnie za pranie biora.Niby nie opierzone a daja az piora fruwajaja
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dobrze że znalazła się jakaś poduszka z pierzem, bo pewnie w większości jakieś gąbczasto-watowate syntetykiSzóstka świetna, reszta jednym okiem wleciała, drugim wyleciała. To i tak dobry wynik chyba, co nie?