Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To forum jest jak seans u dobrego psychoterapeuty. Popatrz na wątek Irka.
Ja rozumiem wpisy ludzi, którzy Go znali. A popatrz ile jest wpisów klubowiczów, którzy człowieka na oczy nie widzieli, a mimo to poczuwają się do solidarności z naszym małym światem. Przecież nikt im nie kazał.
Dobrze to o nich świadczy.
...
Więc jak masz doła to pisz na forum![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jeszcze raz dzięki za próbę pocieszenia.
Mam już swoje lata, powinienem być na to przygotowany, ale za każdym razem takie sytuacje przyprawiają o małego lub dużego "doła". A niestety, nie potrafię być totalnym egoistą. Temat już zamknięty. Jest nowy dzień, nowe zadania w pracy i nowe plany wyjazdowe i fotograficzne.
Dlatego dajcie znać co robię źle a może co dobrze. Zależy mi na Waszej opinii. Mam na myśli fotki oczywiście.![]()
Ostatnio edytowane przez petreq ; 6.08.13 o 10:53
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zrobiłem sobie dziś mały wypad do Ojcowskiego Parku Narodowego.
Słoneczka nie było, więc i spacerowiczów niewiele, co mnie osobiście akurat odpowiadało.
Materiału trochę przywiozłem, część wg mnie w miarę, część od razu do kosza poszła...
Dziś część ciekowa. Może będzie cd...
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
![]()
Te omszałe korzenie są fajne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||