czo za grzyb to nie znam, ale nastrój na zdjęciu przyjemny. Poprzednie spacerowe tyż pikne.
czo za grzyb to nie znam, ale nastrój na zdjęciu przyjemny. Poprzednie spacerowe tyż pikne.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
bardzo podobają mi się te grzyby, ale nie ze względu na same grzyby - bo wszystkie niejadalne - no może raz...
....lecz przez obróbkę lub technikę. wyglądają jakby przez woal robione lub jakby coś chciało przeszkodzić w kadrze. przykuwa to moją uwagę i dobrze mi z tym
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
A dziękuję Koledze... bardzo mi miło.
Szczerze powiedziawszy, to nie spodziewałem się, że ktoś zwróci uwagę na tą wrzutkę (a tym bardziej pozostawi słowny ślad).
Technicznie to taka "lekka" podwójna ekspozycja, uzyskana przy pomocy flitów wujka G.![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()