Choć nie jestem miłośnikiem fotografii kwiatów to muszę napisać że całkiem przyjemne te Twoje zabawy są, pierwszy robal też mi się podoba, może do nynego robaczków mu daleko ale jego trudno dogonić. Oczywiście zaglądam i będę zaglądał.
![]()
Choć nie jestem miłośnikiem fotografii kwiatów to muszę napisać że całkiem przyjemne te Twoje zabawy są, pierwszy robal też mi się podoba, może do nynego robaczków mu daleko ale jego trudno dogonić. Oczywiście zaglądam i będę zaglądał.
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Taaaa...
Fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker
(zawsze tak na niemieckich reklamach leciało)
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Doceniam.
Nie mogę obiecać, że Heliosa będzie więcej, gdyż obrazek z Pentacona cholernie mi się podoba.
Lustrzanego nie chcę (chyba), zresztą za długi
---------- Post dodany o 18:39 ---------- Poprzedni post był o 18:37 ----------
Nie śmiem nawet równać się z forumowymi de-be-ścia-ka-mi w tej dziedzinie!
---------- Post dodany o 18:44 ---------- Poprzedni post był o 18:39 ----------
Saboor'ku, w co Ty mnie chcesz wkręcić?![]()
odlot i elf są fajne. baw sie tak dalej![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie