Ciekawe obydwie wrzutki. Z przedostatniej - tu nie będę oryginalny - 201. Z ostatniej to 207
PS. Inspirująca miejscówka!![]()
Ciekawe obydwie wrzutki. Z przedostatniej - tu nie będę oryginalny - 201. Z ostatniej to 207
PS. Inspirująca miejscówka!![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
217-jak sądzę chciałeś zamknąć kadr na górze gałęziami. To dobry pomysł, ale wykonanie raczej nie. Trochę za mało tych patyków wprowadziłeś i raczej bardziej przeszkadzają niż pomagają![]()
218-tutaj dół kadru nie jest najfajniejszy. Można by go trochę uciąć aby pozbyć się barierek.
Oba kadry nie zachwycają. Przede wszystkim brak na nich światła.
212 to był pewnie przedział dla palącychPodoba się ta wrzutka kolejowa.
Co do dwu ostatnich mam takie samo zdanie jak fazi75.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
201 jest ciekawe. Odnośnie "dróg" to zgadzam się z Fazim, choć barierki jakoś strasznie mi nie przeszkadzają![]()
Drugi kadr (21lepszy. Nie zgadzam się z fazim, co do dołu. Gdyby uciąć dół, kadr byłby otwarty z dołu. W tej chwili widać cały pień drzewa po prawej, aż do ziemi i drogę, która MZ zamyka kadr..
Co do pierwszego (217), zgadzam się z fazim
Myślę, że nieciekawe światło nie jest problemem. Problemem jest to co w powietrzu. W tej chwili powietrze jest mało przejrzyste, równomiernie zamglone a byłoby lepiej, gdyby były wyraźne obłoki mgły lub nisko wisząca chmura i nad nią w oddali wieża.
Tak się rozmarzyłem![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzięki za wizyty i komentarze.
Zdecydowanie musiał być.
Przyjmuję z pokorą.
Dzięki.
Poprawię się... kiedyś.
Dzięki za opinię.
Jeszcze ustrzelę fajne mgiełki w tym miejscu.![]()