Dlatego w moich wątkach można grzebać w fotkach. Zawsze to jedno zdjęcie lepsze od 10 opisów.
I kurcze zazwyczaj poprawiacze mają rację![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
U mnie na pracowym monitorze (dużo lepszym od domowego) kolorki są ok - naturalne, nieprzesycone.
Co do przeczołgiwania się i eksplorowania okolic - znam to i praktykuję, często jednak po takiej wyprawie okazuje się, że to co w naturze cudne (ptaki śpiewają, wszystko pachnie, endorfiny buzują), niekoniecznie jest fotogeniczne. Zrzucam foty i... nie oddają tego błogostanu. Tu też mam takie wrażenie. Ładne widoczki ale niekoniecznie na tapetęTo nie jest zarzut jakby co
![]()
Nawet nie pomyślałbym, że mógłby być to zarzut. Miło, że chciało Ci się oko zawiesić na kadrach i pozostawić ślad pisany.Dzięki!
---------- Post dodany o 10:43 ---------- Poprzedni post był o 10:38 ----------
Taka już niewdzięczna rola poprawiacza.
Mówisz?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To miała być moja kwestia
---------- Post dodany o 14:59 ---------- Poprzedni post był o 14:53 ----------
Kolorki wg mnie (czyt. mojego monitora) bardzo dobre..
Mam bardzo przyzwoity monitor, nigdy go nie kalibrowałem a często robię dla poligrafii... Nie przesadzałbym z kalibracją , że bez tego nie da się żyć i zrobić dobrze...
Standardowy profil karty graficznej (dobrej) jest zupełnie wystarczający...
Dużo ważniejsza jest jakość monitora, a w lapkach ... wiadomo
Zdjęcia wiejsko-sielskie super. Polecam pomysła by wyjść tam o świcie.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()